Megszületett Cameron Diaz és Benji Madden második gyermeke

Cameron Diaz, Benji Maden
Northfoto -
gólyahír Benji Madden Cameron Diaz születés
A pár az Instagramon tette közzé a nagy hírt. Elárulták azt is, a kisfiú a Cardinal nevet kapta.

Boldogan osztotta meg a nagyvilággal Cameron Diaz színésznő és zenész párja, Benji Madden: megszületett a második gyermekük. Az Instagramon számoltak be boldogságukról, ám aki babaképekre kíváncsi annak csalódnia kell, ugyanis Madden arról is írt, hogy a gyerekek biztonságának és magánéletének védelme érdekében nem tesznek közzé képeket, arról azonban mindenkit biztosítottak, hogy nagyon aranyos. 

A párnak az előző gyermeke, Raddix 2019-ben jött a világra, Cameron és Benji az ő születését is hasonlóképpen jelentette be. Nem sokkal később a színésznő így mesélt az anyaságról

Diaz valószínűleg már nem tér vissza Hollywoodba, nem forgat többé. A sztár egyik barátja szerint az akkor még egygyermekes színésznő arról beszélt, az elhúzódó forgatási napok elszakítják férjétől, Benji Maddentől és lányuktól, Raddixtől, ami komoly lelkiismeret-furdalést okoz számára. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.