Egészsége érdekében lefogyott a plus size modell, most nekiestek a rajongói

fogyás plus size modell egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilli Luxe plus size modell úgy döntött, szeretne egészségesebb életmódot folytatni. Leadott néhány kilót, most viszont a saját rajongói kezdték el emiatt támadni.

Lilli Lux egy gyönyörű plus size modell, akit az Instagramon már több mint 1 millióan követnek. Az utóbbi időben azonban sokan elpártoltak tőle, mondván, túl sokat fogyott.

A 28 éves szépség valóban leadott 9 kilót, de azért tette, mert szeretett volna egészségesebb életmódot folytatni. Jobban odafigyelt az étkezésére, és rendszeresen eljárt edzőterembe.

Emiatt azonban nemcsak a rajongók pártoltak el tőle, hanem több munkát is elveszített, mert most már nem plus size-nak, hanem csak „medium" size-nak tartják.

Muszáj volt változtatni, mert nagyon fáradékonynak és rosszkedvűnek éreztem magam minden egyes nap. Rengeteg negatív üzenetet kaptam, hogy korábban sokkal jobban néztem ki, és emiatt úgy döntöttek, nem követik tovább a közösségi oldalamat... De nem bántam meg, amit tettem, saját magamért és az egészségemért tettem" – mesélte a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.