Radics Gigi karácsonykor nem tud ellenállni a töltött káposztának

Forrás: RTL Klub -
karácsony alak fogyás bikiniszezon étkezés Radics Gigi töltött káposzta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor is vigyáz a vonalaira Radics Gigi, hiszen mindig is dundi kislány volt. Ám igyekszik nem számolni a kalóriákat, édesanyja főztjének nem tud ellenállni.

Karácsonykor is dolgozik az X-Faktor mentora, Radics Gigi énekesnő. A szentestét azonban a családja körében tölti. Mint mondta: az édesanyjára hárul a fa díszítése és a teljes menüsor elkészítése.

„Nekik sem könnyű, hogy végigdolgozom az ünnepeket, anyukám így jobbnak látta, ha a kezébe veszi az irányítást. Egyébként is rajta van a legtöbb teher. Süt, főz, egyedül állítja össze a karácsonyi menüt, ami halászléből, húslevesből, töltött káposztából, rántott húsból, franciasalátából és rengeteg süteményből áll” – mesélte a Hot! magazinnak Radics Gigi, aki egész évben vigyáz a vonalaira, de karácsonykor igyekszik nem a kalóriákat számolni.

Radics Gigi karácsonykor is vigyáz a vonalaira Forrás: RTL Klub

„Nem egyszerű megálljt parancsolni, ahhoz túl jól főz az édesanyám. De bármilyen szürreálisan hangzik, a bikiniszezon gondolata még ilyenkor is kísért. Dundi kislány voltam, kemény munka volt lefogyni és tartani a súlyomat. A töltött káposztának azonban képtelen vagyok ellenállni” – vallotta be Gigi.

Íme egy gyakorlat, amivel 300 kalóriát égethetsz 30 perc alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181212-ime-egy-gyakorlat-amivel-300-kaloriat-egethetsz-30-perc-alatt.htmlA mozgás elengedhetetlen, ha fogyni, izmosodni szeretnénk. A megfelelő gyakorlatot azonban sokszor nehéz kiválasztani. Mutatunk egyet, amellyel akár 300 kalóriát is elégethetsz 30 perc alatt. Ez Zsír!--A karácsonyi fűszerek igazi csodaszerek: így hatnak a testedrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-a-karacsonyi-fuszerek-igazi-csodaszerek-igy-hatnak-a-testedre.htmlA karácsonyi illatfelhőben kifejezetten fontos szerepük van azoknak a fűszereknek, amelyeket az ünnepi sütemények és ételek elkészítéséhez használunk. De nemcsak az illatuk és az ízük miatt érdemes fogyasztani őket, hanem jótékony hatásaik miatt is. Ez Zsír!OrigoA legjobb mentes és egészséges szakácskönyvek a karácsonyfa aláhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181205-a-legjobb-mentes-es-egeszseges-szakacskonyvek-a-karacsonyfa-ala.htmlAz egészségünknél nincs nagyobb kincs a világon, így nem is tudunk szebb karácsonyi ajándékot, mint ami arról szól, hogyan legyünk egészségesek, fittek, boldogok és kiegyensúlyozottak. Hiszen ez mind-mind összefügg egymással. Íme 6 nagyszerű, idén megjelent szakácsköny, amivel mindezt közelebb hozhatod magadhoz, a szeretteidhez! Ez Zsír!OrigoÍgy lett személyi edző a 100 kilós fiatal lánybólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181207-courtney-montgomery-40-kilos-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlCourtney Montgomery a kitartás mintaképe. Habár mindent megtett a fogyásért, három évébe került elérnie az álomsúlyát, de közben annyira beleszeretett a fitneszbe, hogy maga is személyi edző lett. Célja, hogy olyanokon segítsen, mint amilyen egykor ő maga is volt. Ismerd meg Courtney történetét! Ez Zsír!Origo5 tipp, hogy télen is legyen kedved sportolnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181203-tippek-hogy-telen-is-legyen-kedved-sportolni.htmlA szürke, borongós időjárás és a rövid nappalok bizony az ember kedvére is hatással vannak. Könnyebben leszünk enerváltak, kedvetlenek, amire azonban kiváló megoldás a boldogsághormonokat felszabadító sport – ha egyáltalán sikerült odáig eljutnunk, hogy rávegyük magunkat bármiféle edzésre. Ehhez adunk most tippeket! Ez Zsír!Origo10 kilót fogyott Koholák Alexa - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181207-10-kilot-fogyott-koholak-alexa.htmlKoholák Alexa 10 kilótól szabadult meg egy hónap alatt, vékony alakját pedig most meg is villantotta. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.