Gáspár Evelin jövőre 10 kilót akar lefaragni testvéréről, Virágról

fogyás Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Bea asszony és Győzike, hanem nagyobbik lányuk, Evelin is rengeteget fogyott idén. A plusz kilók leadása egyedül Virágnak nem jött össze a családban.

Rengeteget fogytak idén a Gáspár család tagjai, Győző, Evelin és Bea asszony közösen 45 kilótól szabadult meg. Egyedül Virág lógott ki a sorból, neki nem jött össze a fogyás, de testvére, Evelin nem adja fel, bízik benne, hogy életmódtanácsai húgának is segíteni fognak.

Evelin 20, én is húsz, Bea pedig öt kilótól szabadult meg. Egyedül Virág volt az, akinek nem jött össze a fogyás. De sebaj, mert Evelin – aki életmód-tanácsadással is foglalkozik – a fejébe vette, hogy a következő évben Virágról is lefarag legalább tíz kilót” – nyilatkozta Gáspár Győző a BlikkRúzsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Móri Bornapok a szüleimmel @paulusmolnarborhaz

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Szexi fotót posztolt a Jóban Rosszban sztárja, Végh Judithttp://www.life.hu/sztarok/20181213-szexi-fotot-posztolt-a-joban-rosszban-sztarja-vegh-judit.htmlSzexi fotót posztolt magáról a Jóban Rosszban színésznője, Végh Judit. TV + Sztárok--Mádai Vivien lehet Liptai Claudia utódahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-madai-vivien-lehet-liptai-claudia-utoda.htmlLiptai Claudia távozásával nagy feladat hárul a TV2-re: egy igazán ütős női műsorvezetőt kell találniuk. TV + SztárokOrigoA kommentelők szerint Meghan hercegné direkt tartja kezeit terhes pocakjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-a-kommentelok-szerint-meghan-hercegne-direkt-tartja-kezeit-terhes-pocakjan.htmlA várandós Meghan hercegné sem menekül a rosszindulatú kommentelőktől, akik most terhes pocakja miatt támadják. TV + Sztárok--Dietz Guszti szerint Berki Krisztián nem építi, rombolja a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-guszti-szerint-berki-krisztian-nem-epiti-rombolja-a-testet.htmlBerki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdött A legbátrabb páros döntőjében Dietz Guszti és Laky Zsuzsi. Végül a szépségkirálynő és férje kerültek ki győztesen, most Guszti elmondta, miért győzhette le Berkit és azt is, miért ajánlotta fel neki a nyereménye egy részét. TV + Sztárok--VV Era bevallotta, hogy Hunorba szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-vv-era-bevallotta-hogy-hunorba-szerelmes-video.htmlEra ittasan vallotta be Csokinak, hogy Hunorba szerelmes. TV + SztárokOrigoSári Évi a Sztárban Sztár döntőjére készül: kopaszon mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-sari-evi-a-sztarban-sztar-dontojere-keszul-kopaszon-mutatta-meg-magat.htmlSári Évi az egyik legeredményesebb versenyzője a Sztárban Sztár jelenleg futó szériájának. Nem is csoda, hiszen mindent gőzerővel csinál a szexi énekes-színésznő: ezúttal a kopaszságot is bevállalta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.