Íme egy gyakorlat, amivel 300 kalóriát égethetsz 30 perc alatt

Forrás: Shutterstock -
fogyás evezés zsírégetés sport edzés kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mozgás elengedhetetlen, ha fogyni, izmosodni szeretnénk. A megfelelő gyakorlatot azonban sokszor nehéz kiválasztani. Mutatunk egyet, amellyel akár 300 kalóriát is elégethetsz 30 perc alatt. 

A mai rohanó világban már sportolásra is kevesebb időnk jut, így olyan mozgásformákat igyekszünk választani, amelyeket nemcsak élvezünk, de gyorsan jutunk eredményre.

A Daily Star cikkében az evezőgép használatát ajánlja, ugyanis a Harvard Medical School tanulmánya szerint ezzel 30 perc alatt majdnem 300 kalóriát lehet elégetni.

Gyors eredményre juthatunk az evezős gyakorlattal Forrás: Shutterstock

A gyakorlat végzése során fontos figyelni a helyes testtartásra, a lábak szögére, de legalább ugyanilyen fontos az is, hogy változó intenzitással végezzük a gyakorlatot. Változtassuk a tempót, így a testünk nem tud hozzászokni a mozgásformához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.