Egy hétre kipróbálta a vegán étrendet az újságírónő: ezeket tapasztalta

Forrás: Shutterstock -
étrend vegán újságírónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel egyre többen lettek körülötte vegánok, az amerikai újságírónő, Hajar Larbah úgy döntött, egy hétre ő is áttér erre a táplálkozásmódra, ami egyben egy életszemléletet is tükröz. Megosztotta tapasztalatait is.

A vegán életmódot folytatók elutasítanak minden állati eredetű táplálékot, tehát sem húst, sem például tojást vagy tejet nem fogyasztanak. Nagy odafigyelést és elhatározást igényel az elején, és sok változást hoz. Hogy mennyit is, arról egy újságírónő számolt be, aki egy hétre kipróbálta a vegán életmódot. Íme, a tapasztalatai.

Vegán étrendre tért át egy újságírónő - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Amikor azt láttam, hogy egy csomó barátnőm vegán lett, elhatároztam, hogy én is az leszek, legalább egy hétre, és meglátjuk mi lesz. Sokan mondták például, hogy sokat javult ettől az étrendtől a közérzetük, és még fogytak is egy keveset, arról nem beszélve, hogy energikusabbnak érezték magukat.

Összességében viszont sokkal több egészséges kaját ettem,

Cosmopolitan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.