Palik László nagyon lefogyva tér vissza a TV2 képernyőjére - Fotó

Palik László fotó TV2 sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László a TV2 műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre: nagyon lefogyott az egykori kommentátor. 

Palik Lászlót évekkel ezelőtt szinte napi szinten hallhattuk, és elég gyakran láthattuk is a tévék képernyőjén, de aztán Marsi Anikóval együtt visszavonultak a nyilvánosság elől. Marsi Anikó azonban a TV2 hívására visszatért az önkéntes száműzetésből, és mindenki legnagyobb meglepetésére most Palik László is: szintén a TV2 műsorvezetője lesz.

Palik Lászlót évekkel ezelőtt napi szinten hallhattuk, és elég gyakran láthattuk is a tévék képernyőjén Forrás: MTI/Földi Imre

Szembetűnő változás, hogy az egykori kommentátor elképesztően lefogyott! A tévés már többször elmondta, nem betegség áll a súlyvesztésének hátterében, hanem az, hogy száműzte étrendjéből a szénhidrátot.

Így néz ki Palik László most Forrás: TV2
Megtalálhatták az elhízásért felelős génthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181206-megtalalhattak-az-elhizasert-felelos-gent.htmlNapjainkban egyre nagyobb problémát jelent az elhízás. Tudósok most egereken kísérleteztek, és úgy tűnik, hogy megtalálták az elhízásért felelős gént. Ha ennek működését kiiktatják, talán megállítható a hízás. Ez Zsír!OrigoNem mindig a drága a jobb: a legolcsóbb szuperételekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181203-a-legolcsobb-szuperetelek.htmlMióta bizonyos élelmiszereket szuperételeknek kezdtünk nevezni, azóta él sokakban a tévhit, hogy ezek csakis drágák és import termékek lehetnek. Túl lett misztifikálva a téma, mert valójában a legjobb szuperételek itthon is megtalálhatók, sőt, gyakran a legolcsóbb termények közül kerülnek ki. Ez Zsír!OrigoZsírosak, olajosak, mégis szuper egészségesek http://www.life.hu/ez-zsir/20181203-zsirosak-olajosak-megis-szuper-egeszseges-etelek.htmlAz olajoktól és a zsíroktól minden fogyókúrázó és alakformáló próbál tartózkodni. Fontos azonban megérteni, hogy a jótékony zsírok nélkül nem lehetünk egészségesek. A következőkben mutatunk pár olyan forrást, amelyek bár igen gazdagok az előbb felsoroltakban, mégis szinte elengedhetetlenek, hogy szervezetünk megfelelően tudjon működni. Ez Zsír!OrigoNegyedik szívműtétje után fitneszversenyen indult a fiatal nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181203-kristin-renae-hayza-negy-szivmutet-utan-fitneszmodell-lett.htmlNéhány hetet jósoltak neki, amikor kiderült a veleszületett szívbetegsége, ma már azonban túl van négy műtéten és egy fitneszmodell-versenyen is Kristin Renae Hayza. Habár saját bevallása szerint sem akarja a végtelenségig feszegetni a határait, a sport által végre úgy érzi, teljes életet élhet. Ismerd meg Kristin történetét! Ez Zsír!Origo165 kilóról fogyott le, hogy édesanya lehessen: sikerült nekihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181130-ashley-lewis-65-kilos-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár 165 kiló volt Ashley Lewis, amikor PCOS betegséggel diagnosztizálták. Ekkor nagyon megijedt, hiszen egész életében édesanya akart lenni. Ismerd meg Ashley életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoŐk a legboldogabb telt, idős hölgyek: Erdős Juci plus size fotós legújabb projektjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-erdos-juci-plus-size-fotos-festmenyei-a-nyanyak-es-barataik.htmlA plus size fotós, Erdős Juci bebizonyította, hogy mennyire sokoldalú művész. Korábban akt és Frida Kahlo sorozatáról, illetve a #mindideálokvagyunk kampányáról is hírt adtunk, most azonban nem a fotózásban, hanem a festészetben mutatta meg kreativitását. Egy dolog azonban nem változott: Juci továbbra is a sokszínűséget, a női test szépségét hirdeti. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.