fehérnemű fogyás Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa 10 kilótól szabadult meg egy hónap alatt, vékony alakját pedig most meg is villantotta.

Az idei esztendő meglehetősen mozgalmas volt Koholák Alexa számára. Férjhez ment, szerepet kapott a Csak show és más semmiben, és most úgy tűnik, az alakja is megváltozott: rengeteget fogyott.

A közösségi oldalán egy előtte-utána fotót mutatott. Azt írta hozzá, valószínűleg a boldogság volt az oka annak, hogy meghízott, és ez egy picit zavarta. Most nem akar senkinek bizonyítani, csak arra figyel, hogy jól érezze magát a bőrében.

Mutatjuk a változást!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Azt gondolom, hogy Közszereplőnek lenni egyenlő azzal, hogy az életed bizonyos részlete a nyilvánosság előtt zajlik. Ezt én vállalom, bírom a kritikát, megfogadom,ha az építő jellegű de elengedem azt ami csak üres fecsegés. A férjemmel való kapcsolatomat szinte mindenki kommentálta valahogy ( nagyrészt pozitívan ), az hogy Évivel együtt élünk az óriási port kavart. Sok negatív dolgot kaptam a külsőm miatt is. Nincs műköröm, nincs póthaj, nincs műszempilla csak egészen egyszerűen a tiszta Lelkemet látjátok a külsőmben is. Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam. Végre nem a megfelelési kényszerem győzött, végre a tiszta boldogság vette át a szerepet az életemben, ezt láttátok rajtam. Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom (nah jó csak 27 napom). Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor hidd el valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval is és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő visszahízok, mert nem szeretném màr bebizonyítani senkinek, hogy mennyire “JÓCSAJ” is vagyok. Szeretem az életemet és SZERETEM A FÉRJEMET ÉS ÉVIT, a KÖZPONTUNKAT. ENNYI SZÁMÍT. Köszönöm a támogatást @blade_sport @farkas.balazs.arpad @farkas_eva_andrea_st_agatha . #boldogság #boldogvagyok #semmiretus

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.