Szirotai Ciki, a volt x-faktoros 60 kilótól szabadult meg

X-Faktor fogyás Szirotai Ciki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas súllyal élt az X-Faktorban feltűnt versenyző, Szirotai Ciki és habár már megszabadult 60 kilótól, még bőven van mit leadnia. 

Már akkor is komoly túlsúllyal küzdött Szirotai Ciki, amikor feltűnt az X-Faktorban, de később még több kilót szedett magára. Összesen 207 kiló volt, amikor az egyik régi barátja felhívta a figyelmét arra, ha így folytatja, meg fog halni. Ismerőse kezdte el őt edzeni, és már sikerült 60 kilótól megszabadulnia. Bár még mindig messze van az ideális súlyától, jó úton halad.

Természetesen a táplálkozásán is változtatott, hiszen a fő gondot az jelentette, hogy amikor huszonévesen abbahagyta a súlyemelést, az ételei adagjából nem vett vissza. Most azonban vegetáriánus étrendet követ, sok vizet iszik, és sokat mozog, így valószínűleg a mostani 147 kilójából is sokat fog még lefaragni.

Kilépett a mérgező párkapcsolatából, és 30 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181115-kilepett-a-mergezo-parkapcsolatabol-es-30-kilot-fogyott-justine-traver.htmlMérgező párkapcsolatából menekült az evésbe Justine Traver. Amikor végül kilépett ebből a kapcsolatból, és sikerült találnia egy motiváló közeget, megváltozott az élete. Saját bevallása szerint ráadásul nem is a fogyás volt mindebben a legjobb. Ismerd meg Justine történetét! Ez Zsír!OrigoSarka Kata 8 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181118-sarka-kata-8-kilotol-szabadult-meg.htmlHabár valószínűleg Sarka Kata követőinek nem tűnt fel, a műsorvezetőn saját bevallása szerint volt felesleg, amitől kemény munkával sikerült megszabadulnia: 8 kilót fogyott. Ez Zsír!OrigoCsupán 2 kilót fogyott Arielle Lorre, mégis teljesen átalakult a teste - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181118-csupan-2-kilot-fogyott-arielle-lorre-megis-teljesen-atalakult-a-teste.htmlSosem volt túl nagy felesleg Arielle testén, de bőven volt rajta mit feszesíteni és átalakítani. A nőnek úgy sikerült ezt elérnie, hogy közben nem éhezett, és nem is vált az edzőtermek rabjává. Ez Zsír!OrigoRubint Réka a visszavonulásáról vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-rubint-reka-visszavonulasarol-vallott.htmlNorbi már szögre akasztotta a sportcipőjét, ő már nem tart több edzést, így az a kérdés, hogy Réka követi-e a példáját a közeljövőben. Ez Zsír!OrigoBolti helyett készítsd el otthon: tortillalaphttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-bolti-helyett-keszitsd-el-otthon-tortilla-lap.htmlA boltban kapható feldolgozott élelmiszerek egy részében rendkívül magas a rejtett cukor- és sótartalom, másik felük pedig tele van adalékanyagokkal. A legrosszabb esetben pedig találkozik ez a kettő. Nem feltétlenül lehet minden ilyen élelmiszert kiiktatni a háztartásból, de amit lehet, érdemes inkább otthon elkészíteni. Ez Zsír!OrigoRejtett cukorbombák: ezeket az ételeket kerüld elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181112-rejtett-cukorbombak-ezeket-az-eteleket-keruld-el.htmlSzinte felfoghatatlan, hogy mennyi cukrot viszünk be a szervezetünkbe a tudtunkon kívül. Aki fogyni szeretne, aki már fogyókúrázik, de mégsem ér el komoly sikereket, aki egyébként is édesszájú, vagy aki egész egyszerűen szeretne egészségesen élni, tudnia kell erről. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.