Csupán 2 kilót fogyott Arielle Lorre, mégis teljesen átalakult a teste - Fotó

Forrás: Instagram/Arielle Lorre -
fogyás Arielle Lorre edzésforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt túl nagy felesleg Arielle testén, de bőven volt rajta mit feszesíteni és átalakítani. A nőnek úgy sikerült ezt elérnie, hogy közben nem éhezett, és nem is vált az edzőtermek rabjává.

Arielle Lorre – aki nem mellesleg Chuck Lorre-nak, az Agymenők forgatókönyvírójának felesége - sosem volt teljesen megelégedve a testével, habár nem volt rajta sok felesleg. Eldöntötte azonban, hogy átalakítja a kinézetét, ráadásul egy olyan módszert választott, amihez nem kellett éhezni, sem az edzőteremben élnie.

Hihetetlen átváltozás Forrás: Instagram/Arielle Lorre

Azt azonban gyökeresen megváltozatta, hogy mit visz a testébe, vagyis a tiszta étkezésre váltott. Naponta körülbelül 1800 kalóriát fogyaszt el, és mindent magának készít feldolgozatlan élelmiszerekből. Nagyon sok zöldséget eszik, sok fehérjét, de a szénhidrátot és a zsírt sem hagyja ki a táplálkozásból, és még egy kis nasi is belefér.

Sokszor eszik chiapudingot és proteinszeleteket is napközben, hogy ne törjön rá a farkaséhség két főétkezés között. Emellett természetesen edz is, hiszen anélkül nem lehet tartós eredményt elérni.

Kardió és erősítő edzések egyaránt szerepelnek a mozgástervében,

de nem esik kétségbe, ha egyszer kimarad az edzés. Arielle összesen csupán két kilót fogyott, de a teste látványosan átalakult, ez az Instagram-oldalán közzétett fotóin is jól látszik. A nő egyébként egy igen népszerű program, az ausztrál bikini body utasításait követve alakult át – írja a Daily Mail.

Rubint Réka a visszavonulásáról vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-rubint-reka-visszavonulasarol-vallott.htmlNorbi már szögre akasztotta a sportcipőjét, ő már nem tart több edzést, így az a kérdés, hogy Réka követi-e a példáját a közeljövőben. Ez Zsír!OrigoBolti helyett készítsd el otthon: tortillalaphttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-bolti-helyett-keszitsd-el-otthon-tortilla-lap.htmlA boltban kapható feldolgozott élelmiszerek egy részében rendkívül magas a rejtett cukor- és sótartalom, másik felük pedig tele van adalékanyagokkal. A legrosszabb esetben pedig találkozik ez a kettő. Nem feltétlenül lehet minden ilyen élelmiszert kiiktatni a háztartásból, de amit lehet, érdemes inkább otthon elkészíteni. Ez Zsír!OrigoModellek, akik büszkén vállalják striáikat: az ő testük sem tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20181114-modellek-akik-buszken-vallaljak-a-striakat.htmlHa valakikről, hát a modellekről biztosan azt gondoljuk, hogy ők tökéletesek. A közösségi médiának köszönhetően azonban már nemcsak a csillogó, jól megcsinált címlapfotókat látjuk belőlük, hanem a valódi arcukat is. És vannak, akik ezt is bevállalják. Ez Zsír!OrigoVedd fel a harcot az egészségedért szezonális gyümölcsökkel és zöldségekkelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181112-vedd-fel-a-harcot-az-egeszsegedert-es-a-fogyasert-szezonalis-gyumolcsokkel-es-zoldsegekkel.htmlVégül megérkezett az igazi ősz, ami remek lehetőséget kínál arra, hogy felkészüljünk a tavaszi–nyári időszakra: tégy jót a testednek a hideg időben (is): a fogyás és az egészség természetes fegyverei. Ez Zsír!OrigoRejtett cukorbombák: ezeket az ételeket kerüld elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181112-rejtett-cukorbombak-ezeket-az-eteleket-keruld-el.htmlSzinte felfoghatatlan, hogy mennyi cukrot viszünk be a szervezetünkbe a tudtunkon kívül. Aki fogyni szeretne, aki már fogyókúrázik, de mégsem ér el komoly sikereket, aki egyébként is édesszájú, vagy aki egész egyszerűen szeretne egészségesen élni, tudnia kell erről. Ez Zsír!OrigoSzabadulj meg a kilóktól még karácsony előtt – íme néhány tipphttp://www.life.hu/ez-zsir/20181113-szabadulj-meg-a-kiloktol-meg-karacsony-elott-ime-nehany-tipp.htmlKarácsonykor óhatatlanul is felszalad néhány kiló, megszaporodnak a zsírpárnák, ettől pedig januárban szeretnének a legtöbben megszabadulni. Érdemes lehet azonban már most egy kicsit odafigyelni az étkezésre és a mozgásra, hogy az ünnepek után is be tudjuk gombolni a nadrágokat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.