Az avokádó segíthet a hasi zsír eltüntetésében

zsír has fogyás avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Téged is zavarnak az úszógumik és a zsírpárnák? Van egy gyümölcs, amellyel sokat tehetsz az alakodért. Az avokádó segíthet megküzdeni a hasi súlyfelesleggel.

Egy kutatásban 17 577 embert vizsgáltak, és arra jutottak, hogy akik több avokádót fogyasztanak, könnyebben megküzdenek a hasi zsírpárnákkal.

Ebből az egészséges gyümölcsből már egy fél is 10 gramm egészséges zsírt tartalmaz. A Daily Star cikke szerint segíthet a vércukorszint rendben tartásában is. Az avokádót gyakran szuperételnek is nevezik amiatt, hogy 20 különböző vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Különösen gazdag például K- és C-vitaminban, folsavban és káliumban.

Igazi szuperétel az avokádó Forrás: Shutterstock
5 tipp a lapos hasérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181107-tippek-a-lapos-hasert.htmlHa elégedetlen vagy a súlyoddal, ha csak egy kevés hasi zsír választ el az álomalaktól, akkor is bevetheted ezeket az egyszerű, de sokat érő tippeket. Lapos hasra fel! Ez Zsír!OrigoA kardióedzést otthon is végezheted, mutatjuk a legjobb gépeket hozzáhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181106-ne-varj-vagj-bele-a-kardioedzesbe.htmlA kardiógépek használatával elsősorban a testsúlyunkat csökkenthetjük, az igazi izomépítéshez elengedhetetlenek a súlyzós gyakorlatok és az erősítőgépek használata. Tehát az alakformálásnak a kardiómozgás csupán egy része. Azonban az egészségünkért és a jó közérzetünkért a kardióedzés rengeteget tehet. Ez Zsír!OrigoÖsszesen 136 kilótól szabadult meg Lexi Reed, most a felesleges bőr egy részét is eltávolították (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20181107-osszesen-136-kilotol-szabadult-meg-lexi-reed-a-felesleges-bor-egy-reszet-is-eltavolitottak.htmlÉletmódváltásának köszönhetően több mint 130 kilótól szabadult meg a fiatal nő, Lexi Reed, ám a bőre nem követte testének átalakulását, ezért a felesleges részeket műtéti úton távolították el. Ez Zsír!OrigoKulcsár Edina félmeztelenül pózol a szülés után: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181106-kulcsar-edina-felmeztelenul-pozol-a-szules-utan.htmlKulcsár Edina csak néhány hónapja szült, de máris úgy néz ki, mint a terhessége előtt. Ezt egy félmeztelen fotóval bizonyította. Ez Zsír!--Kate Ovens hatalmas adagokat eszik, mégis karcsú maradt: ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181106-kate-ovens-hatalmas-adagokat-eszik-megis-karcsu-maradt-ez-a-titka.htmlKate Ovens hatalmas étvágyából csinált karriert: YouTube-csatornát indított, ahol bemutatja, hogyan végez az óriási adagokkal. Ráadásul annak ellenére, hogy mennyit eszik, karcsú maradt. Ez Zsír!OrigoEgy portugál nő a világ legkövérebb nőjévé akar válnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181105-egy-portugal-no-a-vilag-legkoverebb-nojeve-akar-valni.htmlLilith the Cenobite Portugáliában, az Azori-szigeteken született. Hajléktalanként nőtt fel, az étel mindig tiltott örömforrás volt számára. Miután megtudta, hogy talasszémiával küzd, úgy döntött, addig eszik, amíg ő nem lesz a világ legkövérebb nője. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.