Egy fotós megmutatta, hogyan néz ki a teste egy drasztikus fogyás után

fotográfus fotó fogyás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Kozerski fotográfus retusálatlan fotókon mutatta meg, hogyan változott meg teste a hirtelen fogyását követően.

Julia Kozerski pár éve még 153 kilót nyomott, de életmódváltásának és kitartásának köszönhetően sikerült leadnia a rajta lévő felesleget és ma már csak 80 kilót mutat a mérleg. A nő most úgy döntött, retusálatlan fotókon is megmutatja, hogyan is viselte meg testét ez az óriási fogyás.

Mivel fotóművészként dolgozik, nem volt nehéz dolga, hogy elkészítse a különleges képeket, amelyeken jól látszanak a striák és a rajta maradt felesleges bőr.

Julia Kozerski megmutatta, hogy néz ki a teste egy drasztikus fogyás után Fotó: Julia Kozerski

A fotózás során nem szégyenlősködött, bár bevallotta, először csak ő maga merte visszanézni a felvételeket. Sokáig a férje sem láthatta a képeket, de végül úgy döntött, feltárja a valóságot a nagyvilágnak is és fotókiállítást szervezett.

Vettem a bátorságot, hogy megmutassam másoknak is és meglepett, mennyi pozitív visszajelzést kaptam tőlük" – idézi a nő szavait a delish.com.

Felvállalta testét Forrás: Julia Kozerski
5 dolog, amitől öregebbnek tűnik a bőrödhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181015-5-dolog-amitol-oregebbnek-tunik-a-borod-az-arcod.htmlArcbőrünket nagy gonddal ápoljuk, ma már számtalan kozmetikai készítményt használhatunk, a sminkeltávolítóktól kezdve a ránctalanítókon át egészen a hidratálókig. A különböző bőrhibáinkra is találunk már krémeket, de a legtöbben alapozóval próbáljuk elérni a tökéletes bőr látszatát. Ám csak kevesen tudják, hogy életmódunk nagyban befolyásolja bőrünk szépségét. Nézd meg, mik gyilkolják láthatatlan módon a bőrödet. Ez Zsír!OrigoGyőzike David Beckhamet látja a tükörben: "Topmodell-kategóriában vagyok"http://www.life.hu/ez-zsir/20181016-gyozike-david-beckhamet-latja-a-tukorben-topmodellkategoriaban-vagyok.htmlGyőzike remek formában van: az elmúlt időszakban rengeteget fogyott. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huVölgyesi Gabi bombaformában van! Ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181015-volgyesi-gabi-enekesno-elarulta-bombaformajanak-titkat.htmlA Unique énekesnője, Völgyesi Gabi volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Gabi azt is elárulta a LifeTV kamerái előtt, hogyan tartja magát bombaformában. Ez Zsír!OrigoMákos céklatorta lett az év gyógynövényes, házi cukormentes tortájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181016-makos-ceklatorta-lett-az-ev-gyogynovenyes-hazi-cukormentes-tortaja.htmlA mákos céklatortát választották az év gyógynövényes, házi cukormentes tortájának. Ez Zsír!OrigoRegős Lili sokat mutató fürdődresszben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181015-regos-lili-sokat-mutato-furdodresszben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlSokan irigylik a fitneszmodell, Regős Lili alakját, aki most egy sokat mutató fürdődresszben mutatta meg, hogy édesanyaként is büszke lehet testére. Ez Zsír!OrigoTakács Nikolas alaposan kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181014-takacs-nikolas-alaposan-kigyurta-magat-foto.htmlTakács Nikolas életmódot váltott és brutálisan kigyúrta magát. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.