Takács Nikolas izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nikolas életmódot váltott és brutálisan kigyúrta magát.

Borosta, feszülős felső és elképesztően dagadó izmok - így fest legutóbbi szelfijén az X-Faktor egykori sztárja, takács Nikolas. Alig ismertük fel az énekest, aki alaposan megváltoztatta külsejét, csak a sapka maradt rajta, ami változatlan.

A sztár elárulta, hogy 3 hónapja fordított hátat régi életének és életmódváltásba kezdett. Sikeresnek bizonyult, csak így tovább!

Sütő Enikő megmutatta magát bikiniben: szexi fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181014-suto-eniko-megmutatta-magat-bikiniben-szexi-fotok.htmlSütő Enikő lassan 60 éves, de évtizedeket letagadhatna. Bikiniben mutatta meg magát és elmesélte, mi a titka. Ez Zsír!OrigoDukai Regina megmutatta, mennyire kockás a hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181012-dukai-regina-megmutatta-mennyire-kockas-a-hasa.htmlEdzés közben készített szelfit Dukai Regina. Így láthatjuk, milyen kockás a hasa. Büszke lehet alakjára. Ez Zsír!OrigoMariah Carey vékonyabb mint 20 éve: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181014-mariah-carey-vekonyabb-mint-20-eve-foto.htmlMariah Carey gyomorműtéttel fogyott ismét karcsúra. A szexi énekesnő azóta nem győzi mutogatni magát. Ám ezúttal mégis egy régi képpel nosztalgiázott. Ez Zsír!--Jackfruit, a különleges gyümölcs, amit hús helyett is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181010-jackfruit-hus-helyett-is-hasznalhato-gyumolcs.htmlMagyarul jákafának, vagy kenyérfának hívják annak a fának a termését, amiről a jackfruitot szüretelik. A világ legnagyobb fán termő gyümölcséről van szó, aminek a felhasználási módja meglehetősen változatos, ugyanis nemcsak gyümölcsként, de a vegetáriánus és vegán konyhában mintegy húshelyettesítőként használható. Ez Zsír!OrigoA jojóeffektus előrébb hozhatja a halálodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-a-jojo-effektus-jojo-dieta-szivrohamhoz-halalhoz-vezethet.htmlEgy új tanulmány szerint a súly, a vérnyomás és a koleszterin ingadozása növelheti a szívroham és a stroke kockázatát. Ez Zsír!OrigoGisele Bündchen csak egyetlen dolog miatt hajlandó feladni szigorú diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181009-gisele-bundchen-csak-egyetlen-dolog-miatt-hajlando-feladni-szigoru-dietajat.htmlA világhírű 38 éves modell, Gisele Bündchen még mindig szigorú diétával tartja magát és családját is formában. Most azonban elárulta, mi az az egy dolog, ami miatt minden szabályt felrúg, és csak az élvezetnek hódol. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.