VV Kinga elképesztően néz ki, 2 hónapja édesanya

édesanya Születés fogyás tanács szülés gyermek VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutai Kinga, azaz VV Kinga 2 hónapja hozta világra gyermekét, Benettet. Az újdonsült édesanya megmutatta, hogyan néz ki most, ennyi idővel a szülés után. Kommentben kérnek tőle tanácsot követői.

"2 hónapja anya vagyok" - írta Instagramra feltöltött fotójához Kutai Kinga, azaz VV Kinga, a Való Világ című valóságshow egykori versenyzője.

Ahogy mi is megírtuk, Kinga 2 hónappal ezelőtt hozta világra kisfiát, Benettet. "A legcsodásabb érzés és legnemesebb feladat, amit valaha kaphattam. Büszke vagyok Rád Picurkám, nálad nagyobb harcost, szuperebb kisfiút nem ismerek!" - írta akkor fotójához VV Kinga.

A most feltöltött képen pedig elépesztő alakot mutatott 2 hónappal a szülés után. Követői kommentben kérnek tőle tanácsot, hogyan szerezte vissza ilyen gyorsan formáját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♀️#2hónapjaanyavagyok

Kutai Kinga (@kingakutai) által megosztott bejegyzés,

Gyűrű csillog Heidi Klum ujján, vajon eljegyezték?http://www.life.hu/sztarok/20180920-gyuru-csillog-heidi-klum-ujjan-vajon-eljegyeztek.htmlAz Emmy-gálán tündökölt Heidi Klum szupermodell és fiatal kedvese, Tom Kaulitz. A fotósok egy sokatmondó ékszerre figyeltek fel az ujján, már eljegyzésről suttognak. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázst már Hollandiában is támadjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-dzsudzsak-balazst-mar-hollandiaban-is-tamadjak.htmlMár nem titok, hogy a magyar sztárfocista, Dzsudzsák Balázs az arab al-Ittihad Kalbába igazolt. Sokan felháborodtak döntésén, úgy érzik Dzsudzsák a pénz miatt döntött így. Hollandiában már mémet is csináltak belőle. TV + Sztárok--Csapó Virág tanyára költözött, juhokat, lovakat tarthttp://www.life.hu/sztarok/20180921-csapo-virag-tanyara-koltozott-juhokat-lovakat-tart.htmlKaposvárról a Kecskeméti Katona József színházhoz szerződött a Barátok közt egykori szereplője, Csapó Virág. Most tanyán él, juhokat, lovakat tartanak. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert beszólt Vasvári Viviennek, aki nem hagyta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180921-puzser-robert-beszolt-vasvari-viviennek-aki-nem-hagyta-magat.htmlMegszokhattuk, hogy Puzsér Róbert nem megy egy szó nélkül túl sok dolog mellett. A minap épp a Nyerő páros című műsorról fejtette ki a véleményét, melyben nem épp pozitívan nyilatkozott Vasvári Vivienről. A luxusfeleség nem hagyta magát. TV + SztárokOrigoSzínházban romantikázott Szinetár Dóra és férjehttp://www.life.hu/sztarok/20180921-szinhazban-romantikazott-szinetar-dora-es-ferje.htmlMunkája és anyai feladatai mellett arra is szakít időt Szinetár Dóra, hogy egy kis időt kettesben töltsön férjével. Most épp az István, a király premierjére látogattak el. TV + SztárokLiptai Claudia még soha nem állt smink nélkül a kamera eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-liptai-claudia-meg-soha-nem-allt-smink-nelkul-a-kamera-ele.htmlA képernyőn mindig tökéletes sminkben és szép ruhákban láthatjuk a műsorvezetőket, ahogyan Liptai Claudiát is. Most elárulta, miért nem láthatták még a nézők smink nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.