Nyílt levet kapott Tess Holliday plus size modell: "Kórosan elhíztál"

plus size modell Tess Holliday elhízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piers Morgan angol tévés brutálisan őszinte levelet írt Tess Holliday plus size modellnek, aki nemrég a Cosmopolitan címoldalán hirdette, hogy az őt lenézők csókolják meg a fenekét.

Nem ez az első alkalom, hogy Piers Morgan kiakad Tess Hollidayre, ám most egy erősen őszinte nyílt levélben osztotta ki a plus size modellt - írja a Daily Mail. Indulatait a brit Cosmo októberi címlapja váltotta ki, amin Tess szerepel.

Nyílt levet kapott Tess Holliday plus size modell Piers Morgan brit tévéstől Forrás: Cosmopolitan

Piers azt írja, a címlap valóban nagyon újszerű, mivel a modell 160 centis és 136 kilós. Ezen adatok alapján pedig kórosan elhízott. Ez pedig nem egy vélemény, hanem orvosi tény, ennek kiszámítására használják ugyanis a BMI-indexet. A tévés szerint nonszensz, hogy a magazin példaképnek tünteti fel Hollidayt. Azt írja, ez a jelenség ugyanannyira káros, mint a zéró méretű modellek esetében, ezt pedig nem ünnepelni kellene. Morgan szerint az is lehetséges, hogy a modell tisztában van azzal, hogy saját magát is ámítja, hírnevének egyetlen oka ugyanis az extrém túlsúlya. Azt kéri Tesstől, hogy ne hazudjon tovább magának.

A válasszal Holliday sem maradt adós, Twitterén fejtette ki álláspontját. Szerinte Piers Morgan a megszállottjává vált, és szerinte ő maga is a telt nőket kedveli, csak ezt nem meri bevallani magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.