Csézy: "A legfontosabb, hogy jóban legyek önmagammal"

Csézy tudatosság egészséges életmód zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Sarka Kata műsorában, az Ez Zsír! magazinban Csézy a testi és lelki egészségről mesélt. Az énekesnő szerint ezek kéz a kézben járnak, ezért nagyon odafigyel arra is, hogy lelkileg fel tudjon töltődni. 

„Jóban legyek önmagammal. Az nagyon fontos. Hiába van valaki testileg nagyon toppon, ha a lelkében probléma van. Ezért élek Makláron, mert ott a lelkem nagyon jól feltöltődik a kertünkben a kuyákkal, a macskákkal. Ráadásul saját gyümölcsfáink és zöldségeink vannak. Óriási jó dolog, amikor az ember kimegy reggel a kertbe és leszedi a tányérba a saját paradicsomját, aminek összehasonlíthatatlan az íze a boltiéhoz képest" - meséli Csézy az idilli képet.

Az énekesnő egészségtudatosan étkezik, a testmozgás viszont nem volt mindig annyira szorosan az élete része, mint manapság: „30 felett másképp ragad az emberre a súly, ezért most már rendszeresen edzek. Másrészt imádok főzni, szeretem a klasszikus magyar ételeket is, ezért jó kompenzálni a sporttal" - vallja Csézy.

Nézd meg a teljes adást, és tudd meg, mit sportol Csézy:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.