Családban marad: a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely lányai is vízilabdáznak

vízilabda olimpikon Kiss Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír magazinban a LifeTV-n. Az egykori aranycsapat tagja jelenlegi elfoglaltságairól és lányai sportszenvedélyéről is mesélt. 

Kiss Gergely 9 évesen döntötte el, hogy ő bizony jogász és olimpiai bajnok vízilabdázó lesz. Szülei mindenben támogatták, így a szilárd elhatározásból diploma és éremeső lett. A háromszoros olimpiai bajnokról kevesebben tudják, hogy ma is aktívan sportol, most is a Honvéd játékosa, habár a válogatottságot a 2012-es olimpia után lemondta.

Úgy tűnik azonban, ha teljesen vissza is vonul a vízilabdától, akkor sem marad Kiss nélkül a sportág. Gergely két nagyobb lánya már a serdülő és a gyermek korosztályban játszik, de a legfiatalabb, kétéves családtagról is kiderült már, hogy igazi vízrajongó.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Az életmódváltás mentette meg az életét: 70 kilót fogyott, amikor kiújult a daganatahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180809-cortney-durbin-betegsege-miatt-valtott-eletmodot-70-kilot-fogyott.htmlCortney Durbinnál 17 évesen diagnosztizálták a pajzsmirigyrákot. Ezután sokévnyi küzdés várt a fiatal lányra, de szerencséjére és akaraterejének is köszönhetően ma boldog és egészséges. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoRecept hétvégére: hajtogatott sajtos buktahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180808-recept-hajtogatott-sajtos-bukta.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoIgazi példakép a világhírű magyar plus size modell, Sirokai Diánahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180807-plus-size-modellek-photoshoppal-es-anelkul-figyelemfelhivo-testpozitiv-kampany.htmlA magyar plus size modell, Sirokai Diána, aki már saját kollekcióval is előállt, igazi világhírnévnek örvend. Az Instagramon közel 700 ezer követője van már, és többek között Kim Kardashian is felfigyelt rá. Csakis büszkék lehetünk Diánára, a testpozitív gondolkodásmód szószólójára. Ez Zsír!OrigoA titok, ami Cristiano Ronaldót a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-ez-cristiano-ronaldo-kirobbano-formajanak-titka.htmlCristiano Ronaldo kirobbanó fizikalitása, rendkívüli teherbírása nem a véletlen műve. A 33 éves világklasszis tényleg mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen. Ez Zsír!--Azt hitték, hogy terhes, lefogyott 50 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180629-azt-hittek-hogy-terhes-lefogyott-50-kilot-haley-hartung-kaufman.htmlKomoly traumák miatt menekült az evésbe Haley Hartung-Kaufman, akit nagymamája meghökkentő szavai döbbentettek rá, hogy mennyire elvesztette a kontrollt élete felett. Olvasd el Haley történetét! Ez Zsír!OrigoGörögdinnye diéta: kezdőktől a bevállalósokighttp://www.life.hu/ez-zsir/20180628-gorogdinnye-dieta-kezdoktol-bevallalosokig.htmlA görögdinnye a legideálisabb finomság a fogyókúrázni vágyóknak, hiszen több mint 90 százalék a víztartalma, ami csökkenti az éhségérzetet, megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, és könnyen emészthető. Nyári melegben hidratál, felfrissít, valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el szervezetet. Kezdheted a diétád egy könnyed lemondással, vagy a cél érdekében akár turbófokozatra is kapcsolhatsz. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.