Igazi példakép a világhírű magyar plus size modell, Sirokai Diána

Photoshop plus size modell kim kardashian plus size Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar plus size modell, Sirokai Diána, aki már saját kollekcióval is előállt, igazi világhírnévnek örvend. Az Instagramon közel 700 ezer követője van már, és többek között Kim Kardashian is felfigyelt rá. Csakis büszkék lehetünk Diánára, a testpozitív gondolkodásmód szószólójára. 
  • Diána és Kim Kardashian

Diána akkor kapott igazán nagy nyilvánosságot, amikor Kim Kardashian fürdős képét inspirációként használva, maga is fehér fürdőruhában pózolt. A kép bejárta a világsajtót, még Kim Kardashian is felfigyelt a fotóra, amit a következő modattal posztolt a magyar modell: „Mindketten nők vagyuk, különböző testalkattal”.

Sirokai Diána még Kim Kardashiant is megihlette Forrás: Instagram/dianasirokai
  • Photoshop kampány

Napjainkban nehéz megmondani, hogy mi valódi, és mi nem. A közösségi médiában és a magazinokban látott képek többsége kisebb-nagyobb részben különböző programok segítségével manipulálva van, így torzítva a valóságot. Vannak azonban, akik igyekszenek felnyitni a szemünket és a manipulált valóság súlyos következményeire is felhívják a figyelmet.

Ilyenek például a plus size modellek, akik az elmúlt években egyre több figyelmet követeltek, így pedig a hozzájuk fűződő testpozitív kampányok is egyre több emberhez értek el. Ezek a kampányok, projektek a legkülönbözőbb testalkatok szépségét hirdetik, és felhívják rá a figyelmet, hogy nem csak a xs-es méret lehet tökéletes.

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

2017-ben éppen Soraki Diána és kolléganője, Callie Thorpe álltak elő egy látványos projekttel, amivel tele is volt a világsajtó. A fiatal lányok egy profi fotóssal, Karizzával működtek együtt, hogy megmutassák, milyen mértékben képes a média a manipulációra, a valóság elferdítésére. Megdöbbentő egymás mellett látni az eredeti és a photoshoppolt képeket.

Ezek a projektek kifejezetten áldásosak, mert hiába gondoljuk azt néha, hogy a művi helyett visszatérőben van a természetesség, amikor egy-egy photoshop botrány aztán újra arcon csap minket. "Hamis világban élünk, ideje visszatérni a valóságba" - nyilatkozták a lányok

Sirokai Diána és Callie Thorpe közös projektje Fotó: Karizza
  • Mindennapi inspiráció

Az agyonszerkesztett Instagram-oldalak helyett kövesd be Diána oldalát, ahol nap mint nap inspirálódhatsz. Diána arra tanít, hogy szeresd önmagad kívül-belül, legyél magabiztos, és ne feledd, hogy egy nő szépségét nem a kilók száma határozza meg.

Erdős Juci plus size fotós legújabb kampánya: #mindideálokvagyunk

A plus size fotós, Erdős Juci újabb nagy dobása a #mindideálokvagyunk kampány, amivel a női sokszínűségre, és a sokszínűség szépségére akarja felhívni a figyelmet. A kampány mondanivalójának jegyében ezúttal is hétköznapi nők álltak modellt fehérneműben. Nézd meg a fotókat!

Németh Kristóf rajong a fegyverekért: gyerekkora óta a lövészet a hobbijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180806-nemeth-kristof-szinesz-hobbija-a-loveszet.htmlA hétvégi Ez Zsír! magazinban Németh Kristóf volt Sarka Kata vendége a LifeTV-n. A színész kedvenc hobbijáról vallott, ami gyerekkori szerelemként kezdődött, majd felnőttként újra visszatalált hozzá. Nem másról van szó, mint a lövészetről. Ez Zsír!Origo5 dolog, amit minden reggel megtehetsz önmagadérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180718-5-dolog-amit-minden-reggel-megtehetsz-onmagadert.htmlMennyire fontosak a reggelek? Gondolj arra, hogy akkor alapozhatod meg az egész napodat. Kezdd pozitívan, add meg a lelkednek és a testednek is, amire szüksége van. Ne feledd, az egészséges életmódhoz a lelki kiegyensúlyozottság is hozzátartozik. Ez Zsír!OrigoEgyetlen ember teljesítette a világ legkegyetlenebb futóversenyét: a magyar Szőnyi Ferenchttp://www.life.hu/ez-zsir/20180718-szonyi-ferenc-egyedulikent-ert-celba-a-2018as-the-hell-race-futoversenyen-a-himalajan.htmlKimondani is hihetetlen, nemhogy még végigcsinálni: ez jutott először eszünkbe Szőnyi Ferenc teljesítményéről, aki a világ legembertpróbálóbb terepfutó versenyén ért egyedüliként célba. A magyar ultratriatlon világbajnok 480 km-t teljesített a Himaláján, a 10 ezer méteres szintkülönbséget is leküzdve. Ez Zsír!Origo23 kilót fogyott, és kilábalt a depresszióbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-23-kilot-fogyott-es-kilabalt-a-depressziobol-jaz-jackson.htmlHogy milyen szoros kapcsolatban van egymással az elme és a test? A fiatal lány, Jaz Jackson akkor tudott talpra állni, amikor szembesült vele, hogy érzelmi evő. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoA titok, ami Cristiano Ronaldót a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-ez-cristiano-ronaldo-kirobbano-formajanak-titka.htmlCristiano Ronaldo kirobbanó fizikalitása, rendkívüli teherbírása nem a véletlen műve. A 33 éves világklasszis tényleg mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen. Ez Zsír!--Bikinialak diéta nélkül: 15 tipp, amivel könnyedén menni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180628-bikinialak-dieta-nelkul-tippek.htmlKéptelen vagy lemondani a kedvenc ételeidről, de a fürdőruha nem úgy áll rajtad, ahogyan szeretnéd? Vannak olyan apró módszerek, amelyek odafigyeléssel betarthatók, és máris tettél azért, hogy jobban érezhesd magadat a bőrödben. Íme, 15 tipp, hogyan hozd magadat formába a strandszezonra. Még nem késő! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.