Súlya felétől megszabadult a 49 éves Natalie King: most úgy néz ki, mint egy Barbie

Forrás: NORTHFOTO -
fogyás Barbie átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütiken és gyorskajákon élt a 49 éves fodrász, de megelégelte kinézetét: lefogyott, és most úgy néz ki, mint egy bombázó. 

Valamivel több, mint 165 kilót nyomott Natalie King, amikor már az utcára sem volt hajlandó kimenni, de mára rá sem lehet ismerni. Drámai átalakuláson esett át, testére eddig több mint 2 millió forintot költött. A brit fodrász imádata tárgyához, vagyis Barbie-hoz akart hasonlítani, és sikerült is neki!

Így nézett ki fogyása és a műtétek előtt Forrás: NORTHFOTO

Súlya több mint felétől megszabadult, átesett egy mellműtéten, de a száját is feltöltötte, ahogy az arcát is, és magabiztosabb, mint valaha. „Sokan mondják, hogy Pamela Andersonra hasonlítok. Gyűlöltem azt, ahogy kinéztem a műtétek előtt, nem is mertem kilépni a házból, de most alig várom, hogy kimozduljak. Észrevétlenül híztam meg, csomó gyorskaját és sütit ettem. Lassúnak és fáradtnak éreztem magam, nem akartam sehová menni, még a lépcsőzés is fárasztó volt" – mondta a Daily Mailnek a 49 éves nő, aki ma már modellként is dolgozik.

Így néz ki most Forrás: NORTHFOTO
Ilyen ételeket kapnak a japán kórházakban a kismamák: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180719-ilyen-eteleket-kapnak-a-japan-korhazakban-a-kismamak.htmlEgy nő lefotózta, milyen ételeket kapott az egyik japán kórházban. Meglepődsz! Dr. LifeOrigoMegoperálják Székhelyi Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20180719-megoperaljak-szekhelyi-jozsefet-rak-attet.htmlSzékhelyi József elárulta, hamarosan megoperálják. Állapotáról csak szűkszavúan nyilatkozott. Dr. Life--23 kilót fogyott, és kilábalt a depresszióbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-23-kilot-fogyott-es-kilabalt-a-depressziobol-jaz-jackson.htmlHogy milyen szoros kapcsolatban van egymással az elme és a test? A fiatal lány, Jaz Jackson akkor tudott talpra állni, amikor szembesült vele, hogy érzelmi evő. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoEzt jelenti ha hasra, vagy ha combra hízolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180718-ezt-jelenti-ha-hasrva-vagy-ha-combra-hizol.htmlHa felszaladt némi felesleg, az emberek általában diétázni és mozogni kezdenek, ami természetesen normális keretek között a legegészségesebb módja a súly leadásának, de nem biztos, hogy csupán ennyi elegendő. Más dolgok is állhatnak a háttérben attól függően, hogy hová szaladt fel az a néhány kiló. Ez Zsír!--4 dolog, ami hozzásegít, hogy otthoni edzéssel csodás tested legyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180716-4-dolog-ami-az-otthoni-edzeshez-kell.htmlA testmozgás elengedhetetlen az egészséges szervezethez és a kiegyensúlyozott, felszabadult élethez, no meg persze az alakformáláshoz. Azzal azonban, hogy mibe is fogjunk, időnként meggyűlhet a gondunk. Korábban már összegyűjtöttük a legjobb szabadtéri edzésformákat, de sokan inkább a lakásuk védettségét szeretnék élvezni. Az otthoni edzéshez elsősorban elszántság kell, de emellett szükséged lesz még egy két dologra, melyek nélkül sajnos nem fog menni. Ez Zsír!OrigoRihanna sokat hízott, már nem nádszál karcsú, mint pályája elejénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-rihanna-sokat-hizott-mar-nem-nadszal-karcsu-mint-palyaja-elejen.htmlEmlékezzünk csak vissza Rihannára, milyen volt a pályája kezdetén, és nézzünk meg róla egy friss fotót. Döbennetes a különbség. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.