Mádai Vivien lefogyott, férje hiányolja a husis testalkatát

alak fogyás egészség munka Mádai Vivien testalkat evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, ez pedig Mádai Vivien alakján is meglátszik. Az utóbbi időben nagyon sokat fogyott, férje pedig hiányolja róla a kis párnácskákat. 

"Egész egyszerűen elfelejtek enni. Mostanában sokan megjegyezték, hogy nagyon sovány vagyok, úgyhogy jobban oda kell figyelnem. Zoli is mondogatja néha, hogy egyek-egyek, mert elfogyok, de közben tudja, és látja, hogy eszem én rendesen – ha van időm" - mondta a BorsnakMádai Vivien, aki elárulta, nem könnyű egyensúlyban tartani a munkát és a magánéletet. Mostanában sokat fogyott, ezt pedig férje is észrevette.

"Csak ő imádta a husisabb alakomat, és kicsit hiányolja. Van, hogy viccesen megjegyzi, hogy más alkattal ismert meg, és hogy milyen jó is volt az, de aztán persze elnevetjük" - mesélte Mádai.

#hellojuly☀️ #ezennelazideinyárbikinisképeisdone✋#deminekugye

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Hamarosan megszületik Németh Dorottya kétszeres fitneszvilágbajnok kisfiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180716-a-ketszeres-fitneszvilagbajnok-nemeth-dorottya-hamarosan-eletet-ad-kisfianak.htmlNémeth Dorottya kétszeres világbajnok fitneszmodell az Ez Zsír! magazinban beszélt várandósságáról. Azt is elárulta, melyek voltak a legnehezebb pillanatok. Ez Zsír!OrigoA titok, ami Cristiano Ronaldót a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-ez-cristiano-ronaldo-kirobbano-formajanak-titka.htmlCristiano Ronaldo kirobbanó fizikalitása, rendkívüli teherbírása nem a véletlen műve. A 33 éves világklasszis tényleg mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen. Ez Zsír!--Megkoronázták az első Plus Size Queen szépségkirálynő választás győztesét, Barócsi Viktóriát és Kiss Zsuzsáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-megkoronaztak-az-elso-plus-size-queen-szepsegkiralyno-valasztas-gyozteset-barocsi-viktoriat.htmlIdén először rendeztek szépségverenyt plus size kategóriában. Barócsi Viktória és Kiss Zsuzsa lettek a királynők. Ez Zsír!OrigoJakabos Zsuzsi kockahasat villantott: szexi fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-jakabos-zsuzsi-kockahasat-villantott-szexi-foto.htmlJakabos Zsuzsanna az egyik legszexibb magyar sportolónő, amit legutóbbi fotójával bizonyított is. Ez Zsír!OrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető nagyon lefogyott: megtette a sok sport a hatásáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-megyeri-csilla-a-rusnyazos-musorvezeto-nagyon-lefogyott-megtette-a-sok-sport-a-hatasat.htmlMegyeri Csilla rengeteget dolgozott az utóbbi időben azért, hogy a nyárra tökéletes testet villanthasson a strandon: sikerült neki. Ez Zsír!OrigoRecept: joghurtban sült csirkemell sajtchipsszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-recept-joghurtban-sult-csirkemell-sajt-chipsszel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.