Majka sport kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogyni szeretett volna Majka, így  közel a negyvenhez inkább a teljes életmódváltást választotta. Azt mondja, hiúságból fogyózik és gyúr, szteroidokat viszont nem szed, hogy gyorsítsa az izomépítést. 

"Hízékony típus vagyok, ráadásul a múlt év végétől el is engedtem magam kicsit, nem figyeltem oda a táplálkozásra. Bár squashozok, lábteniszezek és futok is, ez sem volt elég. Nehéz fogynom és az általam kívánt formát és méretet elérni, mert nem szedhetek semmi olyan tömegnövelő szert, amivel például a testépítők az edzés mellett megkönnyítik az izomépítést. Egy egyszerű fehérjeturmixot sem fogyaszthatok, mert fáj tőle a gyomrom, émelygek. A kreatintól gyakorlatilag el tudnám pusztítani a világot, mellékhatásként ugyanis nagyon ingerült leszek tőle és a bőröm is csúnya lesz. Szteroidokat nem szednék, de nem is tehetném, mert azt meg a szívem nem bírja, és nincs is értelme, aki ugyanis ezekkel épít izmot, az hamar össze is esik, ha abbahagyja" – magyarázta.

"Próbáltam többféle diétát, de nekem csak a kalóriaszámlálás jött be. Reggelire próbálok valamilyen egészséges pékárut fogyasztani, ebédre jöhet valami kalóriadús, estére pedig mondjuk egy tonhalsaláta. De ami ugyanilyen fontos: majdnem minden napra jut sport. Heti négy-ötször gyúrok, emellett bármit szívesen csinálok, ami dinamikus mozgásforma" - tette hozzá a Borsnak Majka, aki már 5 kilótól megszabadult.

Forrás: Facebook / Majka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.