Sosem volt ennyire vékony Demcsák Zsuzsa

vékony Demcsák Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem a pluszkilói miatt emlegettük Demcsák Zsuzsát, de amióta visszavonult mégtöbbet sportol, és ennek köszönhetően szuper formában van. Talán még soha nem volt ennyire vékony a műsorvezető.  

Zsuzsa egy hétvégi grillpartiról osztott meg fotót az Instagramon. "A nyár első grillezése!" - írta a fényképhez.

A nyár első grillezése☺️ #summer #grilltime

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető korábban megmutatta bombaalakjának titkát is...

Edzés

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

... és nem egyszer beszélt arról, hogy mennyire megszerette a futást.

Aleska hajlékonyságától leesik az állad: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180609-aleska-hajlekonysagatol-leesik-az-allad.htmlElképesztő videókat töltött fel az Insagramra Aleska. A kötéltáncoslányról persze eddig is tudtuk, hogy mennyire hajlékony, de ennek ellenére minden alkalommal ledöbbenünk azon, mi mindenre képes. Nézzétek! Ez Zsír!OrigoVisszaéltek Tóth Vera nevével és arcával: jogi lépéseket teszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-visszaeltek-toth-vera-nevevel-es-arcaval-jogi-lepeseket-tesz-az-enekesno.htmlFogyasztószert reklámoznak Tóth Verával. Az énekesnő kijelentette, semmi köze a termékhez, és megteszi a megfelelő lépéseket. Ez Zsír!OrigoEgyütt tornáztatja az embereket Rubint Réka és lánya, Larahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-egyutt-tornaztatja-az-embereket-rubint-reka-es-lanya-lara.htmlKözös videót készít lányával, Larával Rubint Réka, aki biztos abban: a jó szülői példa meghálálja magát, és így történt ez Lara esetében is. Ez Zsír!Origo5+1 dolog, amit nem tudtunk a cukorrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180422-5-dolog-amit-nem-tudtunk-a-cukorrol.htmlBár nemzetközi összehasonlításban édesszájú hírében állnak a magyarok, ez csak részben igaz. Egy friss, országos kutatás szerint gyakran eszünk édességet, ám a felnőttek között kisebbségben vannak azok, akik a túrós csuszára, a palacsintára vagy éppen a káposztás tésztára cukrot hintenének, viszont a kávét, teát a többség édesítve issza. Ha üdítőről van szó, a cukormentes vagy csökkentett cukortartalmú változatokat is egyre többen választják.Ez Zsír!OrigoÍgy marad szép és telt a melled akkor is, ha lefogyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180501-igy-marad-szep-es-telt-a-melled-akkor-is-ha-lefogysz-mellizomerosites.htmlAzt ugyan szeretjük, ha a testünk legtöbb pontjáról eltűnik a zsír, ám ez nem igaz a mellünkkel kapcsolatban. Pedig a női keblek nagy része zsírszövet, így egy sikeres fogyókúra következményeként azok megereszkedhetnek és jóval kisebbé is válhatnak. Mit tehetünk ez ellen? Ez Zsír!--Egy orvos állítja: mégsem olyan egészséges Rippel Feri ketogén-diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-egy-orvos-allitja-megsem-olyan-egeszseges-rippel-feri-ketogen-dietaja.htmlRippel Feri többször is beszélt arról, hogy ketogén-diétával fogyott le, sőt, azt állítja, elképzelhető, hogy a májkárosodását is ez az étrend szüntette meg. Nemrégiben pedig attól volt hangos a sajtó, hogy felajánlotta Tóth Verának és Király LIndának - akik természetesen nem vették jó néven . hogy étrendet ír nekik, hogy ők is olyan karcsúak lehessenek, mint a barátnője. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.