Schobert Norbi vlogot indított, elmondta, miért beteg az ország

betegség blog fitness Schobert Norbert vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonult Schobert Norbert, azonban ez nem jelenti azt, hogy már nem tesz azért, hogy a magyarok egészségesebbek legyenek. A fitneszguru videóblogot indított. 

Schobert Norbi visszavonult attól, hogy továbbra is a színpadon tartson fitneszórákat, ám ezt nem azt jelenti, hogy az egészséges életmódot sem hirdeti, videóblogot indított.

Első videójában arról beszélt, hogy miért olyan beteg és elhízott Magyarország lakossága. A vlogbejegyzés elején elmondja, hogy hazánk Európa legelhízottabb nemzete, holott az utóbbi években többen sportolnak, mint valaha.

"Tisztán látszik, hogy a hiba a táplálkozásban van, nem a mozgáshiányban" - mondta Schobert Norbi a videójában. Állítja, hogy 8-10-szer több szénhidrátot viszünk a szervezetünkbe, mint amennyi a megengedett lenne.

Beszélt a cukros üdítőkről és arról is, hogyan tudunk egészségesebbek lenni úgy, hogy ne mondjunk le azokról a finomságokról amiket szeretünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.