Szabó Ádám 15 kilót fogyott: fotó

Forrás: FEM3 Café -
Szabó Ádám fotó fogyás kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám elképesztő átalakuláson esett át az elmúlt évben: 15 kilótól szabadult meg.

Szabó Ádám úgy döntött, ideje kicsit változtatni magán, ezért elkezdett edzeni. Az eredmény magáért beszél. „Tavaly nyáron határoztam el, hogy le szeretnék fogyni és izmosodni. Tavaly lefogytam 15 kilót, és januártól kezdtünk el igazából izmosodni" – kezdte Szabó Ádám a Fem3 Caféban. Az énekes szakemberek segítségét is igénybe vette.

Innen indult Szabó Ádám Forrás: FEM3 Café

Azért szerettem volna edzeni, hogy bebizonyítsam magamnak, képes vagyok megcsinálni a feladatokat" – árulta el az énekes. Tóth Andinak mindenhogy tetszik természetesen az énekes, akinek egyetlen problémája a barátnőjével, hogy sajnos nagyon jól főz.

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés,

Fel sem ismertük őket! 30 évvel ezelőtti fotón Lakatos Márk és Papp Gergőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180610-fel-sem-ismertuk-30-evvel-ezelotti-foton-lakatos-mark.htmlGyerekkori fotót tölött fel az Instagramra Papp Gergő, azaz Pimaszúr. Ő még csak felismerhető, de ha nem árulja el, kivel szerepel a képen, akkor rá nem jövünk!Ez Zsír!--Aleska hajlékonyságától leesik az állad: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180609-aleska-hajlekonysagatol-leesik-az-allad.htmlElképesztő videókat töltött fel az Insagramra Aleska. A kötéltáncoslányról persze eddig is tudtuk, hogy mennyire hajlékony, de ennek ellenére minden alkalommal ledöbbenünk azon, mi mindenre képes. Nézzétek! Ez Zsír!OrigoRecept: gesztenyés burgonyamártás csirkemellelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180608-gesztenyes-burgonyamartas-csirkemellel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo12-en belehaltak az új fogyókúrás módszerbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180608-12en-belehaltak-az-uj-fogyokuras-modszerbe.htmlMár 12-en belehaltak egy fogyási módszerbe, amely során gyakorlatilag egy lufit tesznek a fogyni vágyók gyomrába. Ez Zsír!--Prevenciós jelleggel vállalt komoly műtétet Túróczi Rékahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180608-prevencios-jelleggel-vallalt-komoly-mutetet-turoczi-reka-ez-zsir-magazin-ajanlo.htmlEzen a héten Túróczi Réka hobbifutó, triatlonista, blogger lesz Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Réka többek között arról mesél, miért szánta rá magát egy komoly beavatkozásra. Kapcsolj ránk: LifeTV! Ez Zsír!OrigoNádai Anikó nagy lépésre szánta el magát: edzeni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180608-nadai-aniko-nagy-lepesre-szanta-el-magat-edzeni-kezdett.htmlAz utóbbi időben fáradtnak érezte magát Nádai Anikó, így nagy lépésre szánta el magát. Edzeni kezdett. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.