Visszaéltek Tóth Vera nevével és arcával: jogi lépéseket tesz

fogyás visszaélés csalás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogyasztószert reklámoznak Tóth Verával. Az énekesnő kijelentette, semmi köze a termékhez, és megteszi a megfelelő lépéseket. 

"Kedves Instagramosok!
Sokan küldtetek üzenetben egy videót, ami egy fogyasztószert reklámoz az én nevemmel, arcommal, valótlan állításokkal. Megint el kell mondjam, hogy semmi közöm ezekhez a termékekhez, tényként közölt hazugságokhoz!
Sokféle jogot megsértett a videó, de nem mennék bele.
A jogi lépéseket megtesszük, titeket pedig arra kérlek, osszátok meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson!
Azért fontos, mert ezzel a reklámmal sokakat átvernek, hisz van olyan, aki elhiszi, hogy én ettől a szertől fogytam! Remélem utoljára kell hangsúlyoznom és magyaráznom, hogy a fogyásomat a gyomor-bypass műtéti eljárásnak, a beavatkozást elvégző Dr. Mohos Elemérnek, a teljes életmód váltásomnak, a családomnak, a barátaim megértő, türelmes hozzáállásának, a rengeteg lemondásnak és az aktívan élt életemnek köszönhetem!
Szép lassan haladok a célom felé mértéktartással és odafigyeléssel. Tudni kell, hogy a műtét nem megoldás minden problémára, ami a túlsúlyt illeti. Aki ennek nekivág, annak a lelkében és az agyában is rendet kell tennie. Csodát csak akkor várhatsz el, ha te is meg tudod teremteni magadban az elhatározást! Sok sikert mindenkinek! Köszönöm a figyelmet, legyen szép napotok!" - tette közzé Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.