Cinthya Dictator elárulta, miért fogyott le

Forrás:cinthyadictator/Instagram -
fogyás Cinthya Dictator szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek feltűnt, hogy az egyébként is vékony Cinthya Dictator az elmúlt időben még soványabb lett. Most elárulta, mi ennek az oka.

Aggódtak követői Cinthya Dictatorért, hiszen az elmúlt időszakban rengeteget fogyott a fotós. Rajta pedig különösen meglátszott a súlyvesztés, mivel egyébként is meglehetősen sovány alkatú. Mindenkit megnyugtatott azonban, állítása szerint nincs ok az aggodalomra, mert teljesen jól van, bár volt egy nehéz időszaka, már túl van a dolgon – írja a Blikk.

Már nagyon sovány Cinthya Dictator, de nincs ok az aggodalomra Forrás:cinthyadictator/Instagram

„Egyedülállóvá váltam sok év után, ez mindenkinek nehéz, nem is akartam elhitetni mindenkivel, hogy jaj, de jól vagyok. Nehezebb időszak volt ez, de kijöttem belőle" – mondta az RTL Klubnak a fotós.

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Ezért fogadott személyi edzőt Katus Attilahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-ezert-edz-szemelyi-edzovel-katus-attila.htmlKatus Attila volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Az aerobik szakedző, személyi edző és életmódtanácsadó többek között arról mesél, miért fogadott maga is személyi edzőt. Ez Zsír!OrigoIndítsd a napot édesburgonyás reggelivel: receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180517-inditsd-a-napot-edesburgonyas-reggelivel.htmlÉrdemes kísérletezni az édesburgonyával, mert nemcsak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is remek fogásokat lehet készíteni belőle. A reggelibe azért jó belecsempészni, mert a különleges íz mellett az alacsony glikémiás terhelése miatt roppant egészséges is. Ez Zsír!OrigoEzért fogadott személyi edzőt Katus Attilahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-ezert-edz-szemelyi-edzovel-katus-attila.htmlKatus Attila volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Az aerobik szakedző, személyi edző és életmódtanácsadó többek között arról mesél, miért fogadott maga is személyi edzőt. Ez Zsír!OrigoA hétvége receptje: kacsaragu kelbimbóvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-recept-kacsaragu-kelbimboval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoMellkisebbítő műtétre készül Molnár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-mellkisebbito-mutetre-keszul-molnar-aniko-fogyasa-utan.htmlDiéta és plasztikai beavatkozás szerepel Molnár Anikó 2018-as tervei között. A celeb kisebb melleket szeretne. Ez Zsír!--Csúnyán beszóltak a túlsúlyos Vega Blossomnak egy cukrászdában: visszavágotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-csunyan-beszoltak-a-tulsulyos-vega-blossomnak-egy-cukraszdaban-visszavagott.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.