Csúnyán beszóltak a túlsúlyos Vega Blossomnak egy cukrászdában: visszavágott

testszégyenítés Vega Blossom hízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma az internet sztárja.

Vega Blossom, a túlsúlyos lány hat muffint szeretett volna venni hazafelé. A cukrászdában mögötte állók azonban kigúnyolták: egy lány odaszólt a mellette álló barátnőjének, hogy reméli, ez a kövér disznó nem veszi meg előlük az összes muffint.

A lány úgy gondolta, kiszúr a rajta nevetőkön, és bár nem került kevésbe, valóban megvette az összes muffint a pultból. Otthon kiírta a Facebook-oldalára a történetet, és ami ez után következett, arra egyáltalán nem számított: a bejegyzését több mint huszonötezer alkalommal osztották meg, és később a kézműves cukrászda küldött neki ajándékba egy doboz muffint.

A cukrászat pedig a saját Facebook-oldalára kiírta, hogy őket is feldühítette a nő viselkedése. A cég vezetője kijelentette, hogy elfogadhatatlannak tartja a testszégyenítést, és az ő üzleteikben nem fogják tűrni az ilyen gusztustalan viselkedést. Egyúttal felszólította ismeretlenül is a Vegának beszóló vásárlót, hogy iratkozzon le az oldalról, és ezentúl máshol vásárolja meg a muffinjait - írja a ripost.

Egy orvos állítja: mégsem olyan egészséges Rippel Feri ketogén-diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-egy-orvos-allitja-megsem-olyan-egeszseges-rippel-feri-ketogen-dietaja.htmlRippel Feri többször is beszélt arról, hogy ketogén-diétával fogyott le, sőt, azt állítja, elképzelhető, hogy a májkárosodását is ez az étrend szüntette meg. Nemrégiben pedig attól volt hangos a sajtó, hogy felajánlotta Tóth Verának és Király LIndának - akik természetesen nem vették jó néven . hogy étrendet ír nekik, hogy ők is olyan karcsúak lehessenek, mint a barátnője. Ez Zsír!OrigoÍgy marad szép és telt a melled akkor is, ha lefogyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180501-igy-marad-szep-es-telt-a-melled-akkor-is-ha-lefogysz-mellizomerosites.htmlAzt ugyan szeretjük, ha a testünk legtöbb pontjáról eltűnik a zsír, ám ez nem igaz a mellünkkel kapcsolatban. Pedig a női keblek nagy része zsírszövet, így egy sikeres fogyókúra következményeként azok megereszkedhetnek és jóval kisebbé is válhatnak. Mit tehetünk ez ellen? Ez Zsír!--Mádai Vivien nagyon vékony: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180512-madai-vivien-nagyon-vekony-bikiniben-pozol.htmlBikinis fotót töltött fel magáról Mádai Vivien: a műsorvezető nagyon vékony, rajongói teljesen odavannak káprázatos alakjától. Ez Zsír!--Éheztette magát Détár Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180224-eheztette-magat-detar-eniko-szineszno.htmlVolt, amikor túlzásba vitte a fogyókúrát Détár Enikő. Ez Zsír!--Felszedett néhány kilót Dj. Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180429-felszedett-nehany-kilot-dj-seherezade-volt-valovilag-szereplo.htmlVége a csontsovány korszaknak: Seherezádé újra rendesen eszik. Ez Zsír!--Özönlenek a kommentek Tóth Vera egész alakos fotójáhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180414-ozonlenek-a-kommentek-toth-vera-egesz-alakos-fotojahoz-az-instagramon.htmlAz utóbbi időszakban nem volt olyan lap, aki ne írt volna már többször Tóth Vera fogyásáról. Nem titok: az énekesnő igazi bombázó lett. Legutóbbi fotója mellett mégsem lehet szó nélkül elmenni... Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.