Baukó Éva megmutatta, milyen volt, mielőtt lefogyott

Forrás: Instagram/baukoeva -
VV Éva fogyás táplálkozás fogyókúra Baukó Éva mozgás sport evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán mutatta meg Baukó Éva, hogyan festett, mielőtt lefogyott. A három évvel ezellőti bikinis fotót egy nemrégiben készült kép mellé szerkesztette.

"Sok levelet kapok, hogy hogyan fogytam le vagy hogyan alakultam át több mint egy év alatt. Nos, az tény, hogy egészségesebben táplálkozom, és szoktam néha edzeni is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy kellett hozzá valaki, aki miatt kevesebbet ettem (tehát idegi alapon is). Próbálok most már jobban odafigyelni, mit és hogyan eszem, de a finom falatokról és a nasiról sem mondtam le teljesen. Edzeni pedig megpróbálok többet tudatosan" - írta Instagramra feltöltött fotójához Baukó Éva.

Megmutatta ugyanis hogyan festett 3 évvel ezelőtt, amikor még kicsit gömbölyűbbek voltak egyes testrészei. A régi kép mellé pedig odatett egy mostanit is, hogy követői jól szemügyre tudják venni a különbséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.