A 80-as évek szupermodellje, Rábaközi Andrea 50 évesen is bombaformában van

bombaforma fiatalosság szupermodell egészséges életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a 80-as évek híres manökenje, Rábaközi Andrea volt Sarka Kata vendége a LifeTv-n. Andrea fantasztikusan néz ki, fiatalos és sugárzóan szép. Most pedig elárulta a titkát is! 

1986-ban az év felfedezettje volt, néhány katalógusfotózás után pedig már a nemzetközi kifutókon szerepelt. Még klipben is láthattuk: ugye, emlékeztek a Rapülők Áj láv jú című számára?

Az Ez Zsír! magazinban Rábaközi Andrea ezúttal arról mesélt, hogyan étkezett fiatal modellként, és hogyan él most az egészséges életmód híveként. Saját bevallása szerint régóta tudatosan étkezik, és a minőségi ételeket keresi. A többször kevesebb elvét vallja, így naponta ötször étkezik. Kedveli a natúr ízeket és a nyers ételeket, amiben minden vitamin és tápanyag benne van. A péksüteményeket régóta kerüli, a tönkölybúzából készült termékeket viszont imádja. Már csak azért is, mert kiválóan csillapítja az éhségérzetet, hiszen éhezni bűn, és a szervezetnek sem tesz jót.

— vallja Andrea, akivel most megnézhetitek a teljes beszélgetést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.