Gáspár Evelin elárulta követőinek, mennyi súlyfeleslegtől szabadult meg

súly alak fogyás Gáspár Evelin egészség étkezés életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rejti véka alá Gáspár Evelin, hogy hány kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Rajongóival is szívesen osztja meg történetét. 

A fél ország emlékszik rá a kissé dundi kislányra, Gáspár Evelinre, aki szüleivel és húgával szerepelt a családi valóságshow-ban. Mára azonban felnőtt és dolgozott alakján. A minap Insta-story-jában meg is osztotta követőivel, hogy eredeti súlya 77 kilogram volt, mára azonban a helyes táplálkozásnak és a sportnak köszönhetően 68,9 kilóra fogyott.

Követői sorra gratulálnak neki, ő pedig szívesen megosztja életmódváltásának mérföldköveit is.

#makeup ✖️ #gymwear #newfashion ‍♀️ #makeupby @dorinabenko_makeup

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Életmódtippek magyar hírességektől

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül: nézd az Ez Zsír! magazint a LifeTV-n Sarka Katával!

Kutyaszánnal a sarkvidéken: a 300 kilométeres távot egy magyar lány is teljesítettehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180418-kutyaszannal-a-sarkvideken-a-300-kilometeres-tavot-a-magyar-zaja-kitty-is-teljesitette.htmlA magyar Zaja Kitty képviselhette Közép- és Kelet-Európát a világ egyik leghíresebb kutyaszános sarkvidéki túráján, miután 144 ország 4573 jelentkezője közül a harmadik legtöbb szavazatot gyűjtötte bemutatkozó anyagára, amellyel az útra pályázott. Az április közepén megrendezett 300 kilométeres Fjällräven Polar expedíción Kitty 19 társával szelte át az északi sarkkört szánhúzó kutyák segítségével. Ez Zsír!OrigoTízből kilenc magyar nő változtatna a testén: innen szeretnének fogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180420-tizbol-kilenc-magyar-no-valtoztatna-a-testen-innen-szeretnenek-fogyni.htmlA 18-59 éves magyar nők fele elégedetlen az alakjával, és tízből kilenc nő érzi úgy, hogy változtatna valamit az alakján. A fogyni akarók 71 százaléka a hasukból, 53 százaléka a combjukból szeretne lefaragni. Ez Zsír!ThinkstockAlaposan lefogyott John Goodman: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180419-alaposan-lefogyott-john-goodman-foto.htmlAlaposan lefogyott John Goodman: a színésznek korábbi testsúlyának csaknem felét sikerült leadnia. Ez Zsír!AFPZimány Linda modell edzés után is csodásan fest, bomba alakja vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180419-zimany-linda-modell-edzes-utan-is-csodasan-fest-bomba-alakja-van.htmlEdzeni ment Zimány Linda, követőinek pedig bomba alakját is megmutatta. Azt mondja: a sport mindig energiát ad neki. Ez Zsír!--Testsúlya felétől megszabadult Sara: beleszeretett a személyi edzőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180418-testsulya-feletol-megszabadult-sara-beleszeretett-a-szemelyi-edzoje.htmlGyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött Sara, de a kemény edzésnek és diátának hála sikerült megszabadulnia feleslegétől. A munka közben ráadásul szerelmet is talált: edzőjével házasodtak össze. Ez Zsír!OrigoChessie King saját magunk elfogadására buzdít, videóban torzította el testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180418-chessie-king-sajat-magunk-elfogadasara-buzdit-videoban-torzitotta-el-testet.htmlChaessie King Instagram-modell szeretett volna borsot törni azok orra alá, akik negatív kommenteket írtak képei alá. Éppen ezért videóban mutatta meg, milyen lenne teste, ha olyan lenne, amilyennek az Insta-trollok akarják. Egyébként profiljával is arra akar buzdítani másokat, hogy olyannak fogadják el magukat, amilyenek. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.