Fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, most nemzetközi fitneszversenyen bizonyított Bertók Marianna

Fotó: adamkoncsekphotography/Unix naptár, Rostás Tibor -
fitneszverseny fitnesz edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai sikereket követően nemzetközi fitneszversenyen ért el kiemelkedő eredményt a Miss Balaton 2015 döntős szépsége. Bertók Marianna Maya karrierje rendhagyó módon indult: évekkel ezelőtt egy fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, hogy elérje a profi versenyzők alakját.

Mayának nemcsak, hogy sikerült elérnie a vágyott alakot, de a kezdeti motiváció szenvedéllyé nőtte ki magát, így olyan szintre ért, hogy a világ egyik legnívósabb mezőnyével rendelkező nemzetközi fitneszversenyén bizonyíthatott.

Bertók Marianna nagy sikerrel zárta a londoni versenyt Forrás: Bertók Marianna

2015 óta sok minden történt Maya karrierjében. Ekkor a Miss Balaton döntősei között szerepelhetett, majd a szépségiparban és a fitnesz világában is sikerült újra és újra bizonyítani. Elszántsága irigylésre méltó, ami ezúttal Londonig repítette Mayát.

„Mindig is szerettem sportolni, de egy fogadásnak köszönhetően kezdtem el foglalkozni komolyabban a fitnesszel. Be akartam bizonyítani, hogy képes vagyok elérni a profi versenyző alakot. A rendszeres edzések eredménye rövid idő alatt szemmel látható volt nem csak számomra, de a szakmabeliek számára is, akik mind arra bátorítottak, hogy profi versenyeken is elinduljak" – mesélte Maya.

"Mindig is szerettem sportolni, de egy fogadásnak köszönhetően kezdtem el foglalkozni komolyabban a fitnesszel" Fotó: adamkoncsekphotography/Unix naptár, Rostás Tibor

„Az első komolyabb versenyen a második helyet sikerült megszereznem, ami hihetetlen élmény és motiváció volt, így nem volt kérdés, hogy még eltökéltebben fogok dolgozni és a nemzetközi porondon is bemutatkozom. Legutóbb a világ egyik legnívósabb mezőnyével rendelkező nemzetközi fitneszverseny, a Royal London Fitness negyedik helyezettje lettem" – árulta el a fiatal szépség, aki természetesen a modellkedést sem hagyta abba, de mellette személyi edzőként is segít mások számára elérni a kívánt formát és az egészséges életmódot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.