Recept hétvégére: gesztenyés csirkemell almás párolt káposztával

Forrás: Keverd újra, Buday!/ Life TV -
gesztenye recept csirkemell egészséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól!

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé bőrével
  • 0,5 l tej
  • 150 g gesztenye
  • 150 g darált sertéslapocka
  • 1 db tojás
  • 40 g aszalt szilva
  • 100 g alma
  • 0,5 db szerecsendió reszelve
  • 1 póréhagyma szára
  • őrölt bors
Gesztenyés csirkemell almás párolt káposztával Forrás: Keverd újra, Buday!/ Life TV

Elkészítése:

A gesztenyét megfőzöm tejben. Leszűröm, összetöröm, és hozzáadom a darált sertéslapockát, a tojást, az aszalt szilvát, és a reszelt petrezselymet. Sóval, őrölt borssal, szerecsendióval ízesítem. Apróra vágott snidlinget és reszelt almát is keverek hozzá. A csirkemellet megtöltöm a töltelékkel és beteszem a sütőbe.

Nézd meg a teljes adást!

Mélyhűtött ételek, amiket mindig tarts otthonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180319-melyhutott-etelek-amiket-mindig-tarts-otthon.htmlAz egészséges életmód híveinek sem mindig van ideje nagy főzőcskézést csapni. Éppen ezért nem rossz, ha fel van töltve a mélyhűtő, amiből egyszerűen elő lehet kapni néhány összetevőt, vagy akár a komplett vacsorát. Ez Zsír!OrigoKülönc maratonfutók: extrém hideg, magassarkú és rinocérosz jelmezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180228-a-legfurcsabb-maratonfutok.htmlA maratonfutás önmagában is kihívás, de ha az ember még extrém körülményeket is választ, vagy éppen egy 10 kilós rinocérosz jelmezben akar futni, akkor még inkább megnehezíti a dolgát. Következzen most 6 különc és különleges maratonfutó! Ez Zsír!--Egészséges és könnyű recept: pácolt juhsajt salátávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180302-recept-pacolt-juhsajt-salataval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo5 érdekesség a női focirólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180302-erdekessegek-a-noi-magyar-focirol.html"A futball a férfiak játéka, ahhoz a nők nem érthetnek." Ismerős? A nemi sztereotípiáktól nehéz elszakadni, hiszen a labdarúgás annak ellenére, hogy az egyik legnépszerűbb sport még mindig nagyon férfiközpontú. A szemlélet azonban szép lassan változik és a női foci is egyre több rajongót szerez magának. Itt az idő hát, hogy összeszedjünk néhány érdekes tudnivalót a magyar női labdarúgásról. Ez Zsír!--Jane Fonda a legdögösebb 80 éves: ez a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20180308-jane-fonda-80-evesen-is-bombaformaban-van.htmlA vasárnap megrendezett 90. Oscar-gálán nagy feltűnést keltett Jane Fonda, aki egy fehér, testre simuló Balmain ruhában vonult fel a vörös szőnyegen. Kétségtelen, hogy a színésznő a legdögösebb 80 éves, akit valaha is láttunk! Ez Zsír!--Ezek az Instagram legmenőbb ételei: az édességek és az egészséges fogások a befutókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180312-ezek-az-instagram-legmenobb-etelei.htmlMilyen étkezési szokásokról árulkodik az Instagram? Ha azt nem is tudhatjuk meg a közösségi médiából, hogy milyen ételt fogyasztunk a legszívesebben, azt mindenképpen felfedi, hogy melyek a legmenőbbnek, leginkább posztolhatónak tartott fogások. Ezek következnek! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.