Shane Tusup az edzőteremből posztolt, durván kigyúrta magát

edzőterem válás Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup alaposan kigyúrta magát: friss fotóján jól látszik kockás hasa. Az utóbbi hetekben rengeteg időt tölthetett edzéssel.

Mint arról korábban már beszámoltunk, végéhez közeledhet Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága. Az úszónő a Valentin-napot is egy olaszországi hotelben töltötte egyedül, majd másnap bombaként robbant a hír, hogy a válókeresetet is beadta. Úgy tűnik, Shane Tusup az edzőteremben vezeti le az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültséget és ott enyhíti bánatát, legalábbis erről árulkodik friss fotója. Az edző alaposan kigyúrta magát, félmeztelenül látható egy kondigépen.

Shane Tusup remek formában van Forrás: Instagram/Shane Tusup
Szülés után 2 hónappal máris bombaformában Szabó Zsófi: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-szules-utan-2-honappal-maris-bombaformaban-szabo-zsofi-foto.htmlEgész alakos szelfit posztolt közösségi oldalára Szabó Zsófi, gyakorlatilag meg sem látszik rajta, hogy 2 hónapja szült, annyira vékony. Ez Zsír!--16,8 kilóra fogyott a nő: a saját nagyapja éheztettehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180211-16-8-kilora-fogyott-a-no-a-sajat-nagyapja-eheztette.htmlCsontvázzá fogyott az a japán nő, akit a saját nagyapja éheztetett éveken keresztül. A róla készült képeket most, tíz évvel később hozta nyilvánosságra. Ez Zsír!ThinkstockEgy szál fecskealsóban mutatta meg magát Gesztesi Károly - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180209-egy-szal-fecskealsoban-mutatta-meg-magat-gesztesi-karoly-foto.htmlMár egy szál fecskealsóban is meg meri mutatni testét Gesztesi Károly, aki az utóbbi hetekben 100 kiló alá fogyott. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.hu270 kilót nyom a nő, aki bánatában eszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180208-270-kilot-nyom-a-no-aki-banataban-eszik.htmlGyermekkora óta evéssel enyhít magányán és szomorúságán a 270 kilós Karina. Ez Zsír!--Zoltán Erika karcsúbb, mint valaha - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180207-zoltan-erika-karcsubb-mint-valaha-foto.htmlRemekül néz ki friss fotóin Zoltán Erika. Vonásai nagyon fiatalosak, és az utóbbi időben fogyott is. Ez Zsír!--2 héttel szülés után villantott lapos hasat Cooky barátnője, Debórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180207-2-hettel-szules-utan-villantott-lapos-hasat-cooky-baratnoje-debora.htmlSzinte meg sem látszik rajta, hogy két hete szült: Cooky barátnője, Debóra máris lapos hasat villantott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.