93 éves és naponta edz: elképesztően cuki videó terjed az interneten

90 videó testmozgás sport cuki edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen példát vehetnének arról a néniről, aki 93 évesen is naponta edz lányával. A róla készült cuki videó már a fél internetet bejárta.

Közel 9 millióan látták azt a videót, amelyben egy 93 éves néni edz a csinos ezőjével. A tréner lánya, Joana Zanin azt írta a Twitteren, hogy az örökifjú hölgyet a nevetés és a mosolygás tartja fiatalon. No, és persze a testmozgás, amit naponta végez. A videón a néni egy széken ülve látható és karjait, lábait pontosan úgy mozgatja, mint az edzője.

Elképesztően cuki felvétel, reméljük, ettől mindenkinek megjön a kedve egy kis sportoláshoz!

Szülés után 2 hónappal máris bombaformában Szabó Zsófi: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-szules-utan-2-honappal-maris-bombaformaban-szabo-zsofi-foto.htmlEgész alakos szelfit posztolt közösségi oldalára Szabó Zsófi, gyakorlatilag meg sem látszik rajta, hogy 2 hónapja szült, annyira vékony. Ez Zsír!--16,8 kilóra fogyott a nő: a saját nagyapja éheztettehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180211-16-8-kilora-fogyott-a-no-a-sajat-nagyapja-eheztette.htmlCsontvázzá fogyott az a japán nő, akit a saját nagyapja éheztetett éveken keresztül. A róla készült képeket most, tíz évvel később hozta nyilvánosságra. Ez Zsír!ThinkstockEgy szál fecskealsóban mutatta meg magát Gesztesi Károly - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180209-egy-szal-fecskealsoban-mutatta-meg-magat-gesztesi-karoly-foto.htmlMár egy szál fecskealsóban is meg meri mutatni testét Gesztesi Károly, aki az utóbbi hetekben 100 kiló alá fogyott. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.hu270 kilót nyom a nő, aki bánatában eszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180208-270-kilot-nyom-a-no-aki-banataban-eszik.htmlGyermekkora óta evéssel enyhít magányán és szomorúságán a 270 kilós Karina. Ez Zsír!--2 héttel szülés után villantott lapos hasat Cooky barátnője, Debórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180207-2-hettel-szules-utan-villantott-lapos-hasat-cooky-baratnoje-debora.htmlSzinte meg sem látszik rajta, hogy két hete szült: Cooky barátnője, Debóra máris lapos hasat villantott. Ez Zsír!OrigoZoltán Erika karcsúbb, mint valaha - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180207-zoltan-erika-karcsubb-mint-valaha-foto.htmlRemekül néz ki friss fotóin Zoltán Erika. Vonásai nagyon fiatalosak, és az utóbbi időben fogyott is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.