Kulcsár Edina kitartóan küzd a plusz kilókkal: videó!

modell videó recept Kulcsár Edina edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kíváncsiak Edina titkára: vajon hogyan szabadul meg a súlyfeleslegtől? 

Kulcsár Edina párja nemrég egy durván szexi fürdőruhás fotót posztolt a modellről a közösségi oldalára, így mi is megpillanthattuk, hogy Edinának milyen jó alakja van még a téli hónapokban is. Bár a 27 éves szépség nincs megelégedve magával, elmondása szerint az Ázsia Expressz óta felszedett 10 kiló súlyfelesleget.

"Sokan mondják, hogy nem is látszik rajtam, de én azért érzem a ruháimon és magamon is! Idén úgy döntöttem, nemcsak az edzésben és a mozgásban keresem majd a megoldást, hanem teljes életmódváltásba fogok, amelynek ugyan része a mozgás is, de kiemelten fontos szerepet kap a helyes táplálkozás" - mondta akkor a sztár.

Valószínűleg ennek köszönhető, hogy nemrég egy ínycsiklandó saját receptet osztott meg a követőivel, amire nagyon sokan rákaptak.

A finom falatok sokak kedvét meghozta a sütés-főzéshez, Edina pedig ezen felbuzdulva egy olyan felvételt is közzétett, amelyben keményen edz a bomba alakért. Vajon ebben is ilyen sokan követik majd a példáját?

Palvin Barbi edzőteremben járt: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180114-palvin-barbi-edzoteremben-jart-foto.htmlPalvin Barbi ezúttal edzőteremben járt. Még sose láttunk ilyen fotót róla.Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: zöldséges, csirkés spagettihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180109-recept-zoldseges-csirkes-spagetti.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo5 tipp Szilágyi Árontól, hogy a legtöbbet hozhasd ki a mindennapokbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180109-5-tipp-szilagyi-arontol-hogy-a-legtobbet-hozhasd-ki-a-mindennapokbol.htmlAz új évben sokan határozzák el, hogy életmódot váltanak. De hogyan? Nem kell hivatásos sportolónak lenned ahhoz, hogy az egészség a mindennapjaid része legyen: vágj bele Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó tanácsaival! Ez Zsír!--Recept: a legfinomabb zabkeksz diétázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180111-recept-a-legfinomabb-zabos-keksz-dietazoknak.htmlAttól mert diétázol, vagy odafigyelsz az alakodra, azért még nem kell éhezni, sőt az édességekről sem kell lemondanod. Íme, egy egyszerű, de annál finomabb és persze nagyon is egészséges keksz receptje. Ez Zsír!OrigoAz asztali són túl is van élet: 5 különleges só, amit megéri kipróbálnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180109-az-asztali-son-tul-is-van-elet-5-kulonleges-so-amit-megeri-kiprobalni.htmlA mai napig úgy gondoltad, hogy a só a legunalmasabb fűszer, és már nem nyújthat új kulináris élményt? Akkor tévedtél! Az egyszerű asztali són túl és van élet, és meg is éri körbenézni azon túl, mert nemcsak új ízvilágokat fedezhetsz fel, de egészségügyi hatásaikat is megtapasztalhatod. Ez Zsír!OrigoFeleségével együtt edz Molnár Ferenc Caramel: fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20180109-felesege-segitsegevel-hozza-magat-formaba-caramel.htmlA híres énekes komoly döntésre szánta el magát, de szerencsére mellette ál a felesége, aki nem csak lelkileg, hanem fizikailag is segíteni tud a sztárnak. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.