Látványos átalakulás: 4 ruhaméretet fogyott a népszerű tévés

fehérnemű tévés fogyás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
4 ruhaméretet fogyott az ismert brit tévés, Sophie Kassaei, aki most már fehérneműs fotókon is szívesen mutatja meg vékony alakját.

Sophie Kassaeit az MTV Geordie Shore című műsorából ismerhetik a nézők, de szerepelt a brit Big Brotherben is. Korábban sokan megszólták pluszkilói miatt, de az elmúlt 6 hónapban fogyókúrájának köszönhetően 4 ruhaméretet fogyott. A 28 éves tévés fogyása óta büszkén mutogatja vékony alakját, hol fehérneműben, hol pedig bikiniben.

"Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz önbizalmam ahhoz, hogy fehérneműs szelfit készítsek." - írta Instagramon.

Mutatjuk az elképesztő átalakulást!

Csaknem pucér fotót mutatott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-csaknem-pucer-fotot-mutatott-gaspar-gyozo-instagram.htmlVicces fotót osztott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, a vita a kommentelői között most arról folyik, vajon tényleg őt ábrázolja-e a kép. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, Nátánhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-hatalmasat-nott-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-natan.htmlEgy újabb cuki fotót posztolt Nátánról Istenes Bence: a kisfiú plüssfigurájával alszik, és látványosan nagyot nőtt az utóbbi időben. TV + Sztárok--29 éves korában elhunyt az ismert focista, Juan Carlos Garcíahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-29-eves-koraban-elhunyt-az-ismert-focista-juan-carlos-garcia.html29 éves korában elhunyt Juan Carlos García hondurasi focista. TV + SztárokOrigoÍgy grimaszol Angelina Jolie Jennifer Aniston beszédére - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-grimaszol-angelina-jolie-jennifer-aniston-beszedere-foto.htmlNem kétséges, megvan az idei Golden Globe-díjátadó legkínosabb pillanata: felkerült az internetre az a videó, amelyben a szemfülesek kiszúrhatják, hogyan reagált Angelina Jolie Jennifer Aniston színpadi beszédére. Eláruljuk: nem jól... TV + SztárokOrigoGáspár Bea hetek óta nem posztolt népszerű Facebook-oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-gaspar-bea-hetek-ota-nem-posztolt-nepszeru-facebook-oldalara.htmlJó ideje nem posztolt Gáspár Bea igen népszerű Facebook-oldalára. Rajongói már nagyon hiányolják és nem értik, mi történt, hiszen Gáspár Győző felesége mindig is nagyon aktív volt a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Rubint Réka ismét nemet mondott, nélküle forgatnak a luxusfeleségekhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-rubint-reka-ismet-nemet-mondott-nelkule-forgatnak-a-luxusfelesegek.htmlMár nem kell sokat várni a Feleségek luxuskivitelben című reality rajongóinak, hamarosan ugyanis érkezik a második évad. Kiderült az is, kik fognak benne szerepelni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.