Elárulta fogyása titkát Király Linda

fogyás Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda rövid idő alatt elképesztő változáson ment keresztül. Látványosan megszabadult jó pár kilótól, igazi bombanő.

"Hogy a mérleg mennyit mutat, már rég nem érdekelA lényeg, hogy az egészségem rendben legyen. Szakmailag kiváló emberek vannak körülöttem, akik segítettek az életmódváltásban, hiszen a pajzsmirigy betegségem miatt ez elkerülhetetlen volt. Több orvossal konzultáltam, rengeteg vizsgálatot csináltak rajtam, mire megtaláltuk a megoldást, hogy jó irányban haladjunk. Fehérje-dúsan táplálkozom sok zöldséggel. Orvosok által előírt edzést csinálok, rövid ideig tartó, magas intenzitású programon végzem a gyakorlatokat. Egész életemben oda kell figyelnem arra, hogy mit eszem és iszom. Leginkább természetes alapanyagokból készült és gluténmentes ételeket fogyasztok. Nem könnyű úgy étkezni egészségesen, hogy állandóan úton vagyok. Ha tehetem, főzök magamnak, de elég pár nap kihágás és máris jönnek fel a kilók, viszont, ha nagyon szigorúan betartom az előírt étrendet, akkor jó esetben veszítek a súlyomból. A hormonális betegségem miatt hol feljönnek, hol lemennek rólam a kilók, ezzel együtt kell élnem. Gyógyszereket is szedek, de most remekül érzem magam, csak az számít, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Amikor csak tehetem, sportolok, mostanában TRX-re járok és anyummal nagy kedvvel nyomjuk a latin táncot" - mesélte korábban a Blikknek.

Tóth Verával reklámozta termékeit egy fogyókúrás cég jogtalanulhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171020-toth-veraval-reklamozta-termekeit-egy-fogyokuras-ceg.htmlTóth Vera nevét és fényképét többen láthatták az elmúlt időbe egy fogyókúrás termék reklámjában, erről nyilatkozott most az énekesnő. Ez Zsír!--Édesburgonya: egy zöldség ínyenceknek és az egészséges életmód híveinekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171011-minden-az-edesburgonyarol.htmlNemcsak ínyenceknek ajánljuk a sokféleképpen elkészíthető, sőt még süteményekhez is használható édesburgonyát, hanem az egészséges életmód híveinek is. Hogy miért? Íme minden infó, amit az édesburgonyáról tudnod kell. Ez Zsír!OrigoLegyőzte a betegségeket, és bombanővé gyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171017-legyozte-a-betegsegeket-es-bombanove-gyurta-magat-major-maria.htmlMajor Mária az élő bizonyíték arra, hogy bárkinek lehet jó alakja 40 fölött is, miközben gyereket nevel és dolgozik. De ő nem elégedett meg azzal, hogy formásra edzette magát, színpadra is felállt, hogy bebizonyítsa, nincs lehetetlen. Ez Zsír!--Zimány Linda kockás hasa második helyet érdemelt a fitneszversenyen: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171016-zimany-linda-masodik-lett-a-fitneszversenyen.htmlRengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták. Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: csirkepaprikás túrós csuszávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171010-recept-csirke-paprikas-turos-csuszaval-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoGáspár Bea lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171014-gaspar-bea-lefogyott-eletmodvaltassal.htmlNem egyszer szóltak arról a hírek, hogy anyagcsere-problémái miatt meghízott Gáspár Bea. Bántották is ezért eleget, de most megmutatta, lesz ő újra karcsú. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.