Zimány Linda kockás hasa második helyet érdemelt a fitneszversenyen: fotó

Forrás: Asztalos Dávid -
Fitparádé második helyezés Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták.

Már tudjuk, mivel töltötte Zimány Linda az elmúlt hónapjait: edzésekkel. Nemrég pedig meg is mutatta, mi lett a komoly munkájának eredménye. A modell részt vett a 15. Fitaparádén, ahol a a FitModel World Woman Open over 170 cm kategóriában indult, először az életében. Ahhoz képest, hogy nem vett még részt ilyen versenyen, remekül szerepelt.

Zimány Linda kockás hasa második helyet érdemelt Forrás: Asztalos Dávid

Exkluzív interjú Zimány Lindával

Ha valaki követi Zimány Linda Instagram-oldalát, már gyaníthatta, hogy a sok edzőtermi, és egyre több kockahasas fotó bizony nem véletlen. Kiderült, Linda a hétvégi Fitparádén fitneszmodellként fogja megmérettetni magát. Hogy miért vállalta a versenyt és mennyire volt kemény a felkészülési időszak - erről mesélt nekünk.

Linda komoly mezőnybe került, a magyar lányok mellett Szerbiából, Ukrajnából, Kazahsztánból, Belgiumból, Olaszországból is érkeztek versenyzők, így végül több mint 130 lány lépett délután a színpadra. A rengeteg versenyző közül mégis két magyar lány állhatott dobogóra: Zimány Linda a második lett, Bálizs Anett, a Jóban Rosszban színésznője pedig az első helyet érdemelte ki.

Zimány Linda teste tényleg tökéletes Forrás: Asztalos Dávid
"Be akartam bizonyítani, hogy nekem is lehet kockás hasam!" - Így váltott életmódot Henrietthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171012-eletmodvaltas-interju-szappan-henriettel.htmlÉvekig rendszertelenül sportolt, és az étkezésére sem figyelt oda. Idén, év elején, 70 kilósan ébredt rá, hogy nagyon rossz úton halad. A fáradékonyságon át a hajhullásig többféle tünetet tapasztalt Henriett, ami a rendszertelen életvitel következménye volt. Az önbizalma és a kitartása nem sokkal később azonban megingathatatlan lett. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!--Pataki Zita lefogyott a lombik után: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171016-pataki-zita-lefogyott-a-lombik-utan.htmlPataki Zita megmutatta magát bikiniben, méghozzá azért, mert évek után végre újra harmóniába került a testével: sikerült a sok sikertelen lombik után visszanyernie az alakját! Ez Zsír!OrigoCsont és bőr VV Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171014-csont-es-bor-vv-seherezade-nagyon-lefogyott.htmlA ValóVilágból ismert szőkeség rengeteget edz és diétázik. Bár a hasán sajtot lehetne reszelni, rettenetesen lefogyott. Ez Zsír!OrigoGáspár Bea lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171014-gaspar-bea-lefogyott-eletmodvaltassal.htmlNem egyszer szóltak arról a hírek, hogy anyagcsere-problémái miatt meghízott Gáspár Bea. Bántották is ezért eleget, de most megmutatta, lesz ő újra karcsú. Ez Zsír!--Egészséges recept: csirkepaprikás túrós csuszávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171010-recept-csirke-paprikas-turos-csuszaval-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoÍgy reggeliznek a hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171010-ezt-eszik-reggelire-a-hollywoodi-sztarok.htmlA reggeli tényleg nagyon fontos étkezés: kellő energiát biztosít a nap első feléhez, segít az elhízás megelőzésében, jót tesz a vércukorszintnek és a nassolás iránti vágyat is csökkenti. Szóval nem érdemes kihagyni a nap első étkezését, ha viszont nem tudod, hogy mit ennél legszívesebben, lopj ötleteket a hollywoodi sztároktól. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.