Király Linda nagyon lefogyott: fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fogyás Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda régóta küzd a súlyával, de mér egy ideje elfogadta, hogy nem lesz csontsovány. Lehet, hogy éppen ez kellett ahhoz, hogy beinduljon a fogyás: új fotóján nagyon csinos az énekesnő!

Király Linda nagyon sokáig küzdött a súlyával, folyamatosan diétázott, de hiába ért el eredményt, nem tudta tartani. Később kiderült, hogy egy betegség nehezíti meg az életét, ez az, ami a súlyproblémáját okozza. A pajzsmirigybetegségére évekig keresett megfelelő gyógymódot, remélte, hogy így majd a súlyfeleslegétől is megszabadulhat, de nem így lett.

Király Linda nagyon csinos lett Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ez az időszak testileg és lelkileg is megviselte az énekesnőt, de a szerelem megváltoztatta az életét. A párja ugyanis úgy fogadja el őt, ahogy van, ettől pedig Linda is kivirágzott. Linda pedig úgy döntött, ő sem foglalkozik már ezzel többé. Lehet, hogy éppen ez segített az énekesnőnek, ugyanis friss képéből úgy tűnik, sikerült leadnia néhány kilót! Linda nagyon csinos lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.