Janet Jackson már nagyon rég nem volt ilyen szexi: fotók

szexi Janet Jackson csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet Jackson friss fotóitól leesett az állunk: az énekesnő kirobbanó formában van. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, idén év elején született meg az 50 éves Janet Jackson kisfia, aki az Eissa Al Mana nevet kapta. A híres énekesnő nagyon meghízott, több mint 30 kilót szedett fel a terhesség során, ami igencsak megviselte az egykor szexi alakját.

Íme egy friss fotó Janet Jackson kanadai fellépéséről Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Ráadásul nem sokkal a szülés után válásra is sor került, így Janet magára maradt a pici babával, bár úgy tűnt, a döntés közösen született meg a volt férjével.

Ez pedig később be is igazolódott, hiszen Janet apránként elkezdte összeszedni magát, mostanra pedig már bomba formában van. Úgy fest, mint fiatal korában, ezzel pedig elérte, hogy sok nő megemelje a kalapját előtte.

Néhány napod fotó az énekesnőről Los Angelesben Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Matt Baron/Rex/Shutterstock

A legutóbbi koncertjein, illetve a Los Angeles-i fellépését követő rendezvényen is volt szerencsénk megcsodálni, hogy milyen fantasztikusan kikupálta magát.

Ő Janet Jackson eltitkolt lánya

Már egy ideje szárnyra kelt a hír, miszerint Janet Jackson 19 éves korában teherbe esett akkori férjétől, James Debarge-től, ám Janet menedzsmentje szerint ez a hír nem tenne jót a karrierjének, így eltitkolták a világ elől. Férjével is nem sokkal a fogantatás után elváltak, így ő sem szerzett tudomást a közös gyermekről egy ideig. Olvass tovább itt...

Horváth Éva 5 hónappal a szülés után bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171010-horvath-eva-5-honappal-a-szules-utan-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlHorváth Éván egyáltalán nem látszik, hogy 5 hónappal ezelőtt életet adott kisfiának: olyan csinos, mint a terhesség előtt! Ez Zsír!OrigoAnyaszült meztelenül pózolt a a modell kismama, Sarah Stagehttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-meztelenul-pozolt-a-a-modell-kismama-sarah-stage.htmlSarah Stage modellt sokan irigylik, sokan pedig bíráják azért, ahogy 9 hónapos terhesen kinéz... Ez Zsír!OrigoEgy hónap alatt 24 kilót hízott Emiliohttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-24-kilot-hizott-emilio.htmlEmilio egy hónap alatt brutálisan sokat hízott, ez volt az oka.... Ez Zsír!--Melissa McCarthy 50 kilót adott le: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-melissa-mccarthy-50-kilot-adott-le-foto.htmlA Szivek Szállodájával vált ismertté Melissa McCarthy, aki az első duci sztárok között volt Hollywoodban. A túlsúlyából azóta azonban bőven leadott, 50 kilót sikerült lefaragnia magáról.Ez Zsír!OrigoRecept: tarjaszeletek egészséges körettelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171004-tarjaszeletek-egeszseges-korettel-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem feltétlenül íztelen egyben! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--7 kilót fogyott Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171007-7-kilot-fogyott-zimany-linda-sporttal-taplalkozassal.htmlGyakran edz és diétázik mutatós külseje megőrzése érdekében Zimány Linda. Az utóbbi időben azonban még jobban belehúzott, amit mi sem tanúsít jobban, mint szexi kockahasa. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.