Horváth Éva 5 hónappal a szülés után bikiniben mutatta meg alakját: fotó

Forrás: Horváth Éva -
szülés Horváth Éva bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éván egyáltalán nem látszik, hogy 5 hónappal ezelőtt életet adott kisfiának: olyan csinos, mint a terhesség előtt!

Horváth Éva megmutatta rajongóinak, hogyan néz ki 5 hónappal a szülés után, és a követői nem győzték dícsérni a modellt. Éván ugyanis egyáltalán nem látszik a terhesség és a szülés nyoma, az alakja éppen olyan, mint azelőtt sőt! Erről pedig mindenki meg is győződhetett, hiszen bikiniben mutatta meg magát közösségi oldalán.

Horváth Éva bikinis fotója megdöbbenti a rajongókat Forrás: Horváth Éva

Még azt is hozzátette, hogy már a fürdőruhájából is kifogyott, ami látszik is a fotón, ha jobban megnézzük! Horváth Éva rajongói csak ámultak és bámultak a modell láttán, gyönyörűnek találták őt, ami nem is csoda, hiszen tényleg az!

Anyaszült meztelenül pózolt a a modell kismama, Sarah Stagehttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-meztelenul-pozolt-a-a-modell-kismama-sarah-stage.htmlSarah Stage modellt sokan irigylik, sokan pedig bíráják azért, ahogy 9 hónapos terhesen kinéz... Ez Zsír!OrigoEgy hónap alatt 24 kilót hízott Emiliohttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-24-kilot-hizott-emilio.htmlEmilio egy hónap alatt brutálisan sokat hízott, ez volt az oka.... Ez Zsír!--Melissa McCarthy 50 kilót adott le: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-melissa-mccarthy-50-kilot-adott-le-foto.htmlA Szivek Szállodájával vált ismertté Melissa McCarthy, aki az első duci sztárok között volt Hollywoodban. A túlsúlyából azóta azonban bőven leadott, 50 kilót sikerült lefaragnia magáról.Ez Zsír!Origo7 kilót fogyott Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171007-7-kilot-fogyott-zimany-linda-sporttal-taplalkozassal.htmlGyakran edz és diétázik mutatós külseje megőrzése érdekében Zimány Linda. Az utóbbi időben azonban még jobban belehúzott, amit mi sem tanúsít jobban, mint szexi kockahasa. Ez Zsír!OrigoJudyt lekövérezték a kommentelőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170927-judyt-kovernek-titulaltak-a-kommentelok.htmlJudy nem is olyan rég' a Drágám, add az életed! című műsorban szerepelt párjával, a kommentelőket viszont nem az ügyességük érdekelte, hanem az énekesnő súlya. Volt, aki lekövérezte Judyt, amin felháborodott az énekesnő. Ez Zsír!--Így váltott életmódot Oprah Winfreyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171004-igy-kovetheted-oprah-winfrey-etrendjet.htmlHa valakinek, akkor Oprah-nak el lehet hinni, amit az egészséges életmódról mond. Néhány évtizeddel ezelőtt 30 kilótól szabadult meg, de nagyon durva, egészségtelen diétával, ami szervezetét is jó időre kiütötte. Ő is végigment a gyors fogyásért mindent bevállalók útján, majd felismerte, hogy az életmódváltás az egyetlen jó út, és ma már azért küzd, hogy ezt mások is felismerjék. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.