Eva Longoria meghízott

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
hízás Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria, a Született feleségek egykori bombázója felszedett magára néhány plusz kilót...

Nagy valószínűséggel a szexi sztár is a télre készül, és hogy ne fázzon, növesztett magára néhány centi zsírréteget. Bár valóban alaposan meghízott Eva, mégis bátran vállalja kissé kikerekedett testét is, és bikiniben is szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Megmutatta formás alakját az egykori Született feleség Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A paparazzik kíméletlen kamerái ezúttal Görögoszrágban kapták le a sztárt, ahogy szerelmével és barátaikkal nyaralnak és strandolnak.

A képeket ITT nézhetitek meg!

Búcsúzz a napsütéstől egészséges gyümölcsfagyivalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170906-gyumolcsos-fagyi-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!ThinkstockLimonádé kúra - Ezzel fogyj 9 kilót néhány nap alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20170909-csodaital-9-kilot-fogyhatsz.htmlBár már véget ért a nyár, még mindig nem késő néhány plusz kilótól megszabadulni. Ezzel a csodaszerrel gyerekjáték lesz! Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin elképesztő formában van - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170909-gaspar-evelin-tokeletes-teste-foto.htmlGáspár Evelin jó ideje a vékonyabb nők táborát erősíti, ám ezúttal olyan fotót posztolt, amitől leesett az állunk... Ez Zsír!--A legjobb hasizomgyakorlatok - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170906-hasizomgyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!--Tóth Vera készen áll egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170908-toth-vera-keszen-all-egy-uj-kapcsolatra-nincsenek-onertekelesi-problemai.htmlBüszkén és boldogan néz a tükörbe nagy fogyása után Tóth Vera. Ez nem is csoda, hiszen az énekesnő gyönyörű. Ez Zsír!--Tökéletes popsira vágysz? Ezeket a gyakorlatokat vesd be!http://www.life.hu/ez-zsir/20170906-gyakorlatok-popsira-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bomba formát és izomlázat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.