szülés után fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülés után fél évvel tökéletes testet villantott a svéd anyuka, aki elárulta a titkot.

A svéd édesanya saját bevallása szerint a terhessége alatt teljesen elhagyta magát. Nem figyelt arra, mit eszik és válogatás nélkül falta a cukros és a magas szénhidrát tartalmú ételeket. Meg is lett az eredménye, komoly túlsúllyal szült és bőven maradt rajta felesleg a baba érkezése után is. Ám Malin minden erejét összeszedte és alig fél év alatt 25 kilótól szabadult meg. És hogy hogyan csinálta? Így:

"Elhagytam az egészségtelen szószokat, a fehér kenyeret, a gabonaféléket és mindent, amiben extra cukor van"- mesélte a Daily Mailnek az édesanya, aki azért hozzátette, hogy az edzés is fontos szerepet játszik a mindennapjaiban, anélkül nem sikerült volna ilyen feszes testre szert tennie.

"Áldozatok nélkül nincs siker" - Gruber Andrea fitneszedzővel beszélgettünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-interju-gruber-andrea-szemelyi-edzovel.htmlGruber Andi szerint nincs még egy olyan sport, ami ekkora elhivatottságot, önuralmat és alázatot igényel, éppen ezért bosszantja, hogy még mindig lenézett sportág a fitnesz. Andi a leglendületesebb és legelhivatottabb fitneszedző, akiből a népnevelő szándék sem hiányzik, ezért nemcsak versenyzők felkészítésével foglalkozik, hanem azokkal a kezdőkkel is, akik változtatni akarnak az életvitelükön. Felkészítésről, versenyzésről és a fitnesz megítélésről beszélgettünk vele. Ez Zsír!--Sokkal hizlalóbbak az egészséges nasik, mint az egészségtelen társaik?http://www.life.hu/ez-zsir/20170822-sokkal-hizlalobbak-az-egeszseges-nasik.htmlA brit blogger igyekszik felnyitni az emberek szemét: az egészségesnek titulált nasik ugyanis nem feltétlenül tartalmaznak kevesebb kalóriát! Ez Zsír!OrigoAngel Bemrudez nem mindennapi izomgörcsöt rögzített - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170822-angel-bemrudez-nem-mindennapi-izomgorcsot-rogzitett.htmlEgy kemény edzés után akarta belevetni magát a pihenésbe Angel Bermudez, de nem nagyon jutott rá ideje: olyan fájdalmas izomgörcs kezdte el ugyanis gyötörni, amilyet még nem is látott a világ, vagy legalábbis nagyon kevesen. Nem véletlen, hogy a fájdalmairól készült videót már 21 millióan látták! Ez Zsír!--Így edz a kebelkirálynő, Kate Uptonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-kate-upton-modell-az-egeszseges-eletmodrol-vallott.htmlA 25 éves Kate 2008-ban kezdett modellkedni, 2010-től pedig már a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt. A Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue kiadványának kétszer is címlaplánya volt, amit korábban csak Tyra Banks mondhatott el magáról. A kebelkirálynő meztelenkedés helyett ezúttal életmódjáról vallott. Ez Zsír!--30 kilót fogyott Orosz György, humoristahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170819-30-kilot-fogyott-a-humorista.htmlOrosz György, a Comedy Central és a Showder klub sztárja 145 kilót nyomott, amikor életmódváltásba kezdett. Azóta mintha kicserélték volna. Ez Zsír!Marjorie Goodson, az 54 éves balerina, aki még ma is bombázó - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170822-marjorie-goodson-az-54-eves-balerina-aki-meg-ma-is-bombazo.htmlMarjorie Goodson úgy néz ki, mint aki eladta a lelkét az ördögnek: 54 évesen ugyanis olyan teste van, amilyenről még néhány fiatalabb nő is csak álmodozik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.