Így fogyott le Ábel Anita

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
fogyás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaformában van Ábel Anita. A színésznő elárulta, nem fogyókúrázott, ám néhány dolgon változtatott az életében. Az eredmény magáért beszél. 

"Igen, magam is meglepődtem, hogy egy mérettel kisebb ruhákat kell hordanom, hiszen kilóban nem mutat sokkal kevesebbet a mérleg! Nem a fogyás volt a cél, hanem az, hogy az utóbbi fél évben nagyon keményen dolgoztam, és nem szerettem volna kimerülni. Nemcsak a Játékszínben és A Nagy Duettben kellett helytállnom, hanem édesanyaként is. Ezért februárban úgy döntöttem, hogy egy rendszert viszek az életembe, amelynek része a napi ötszöri étkezés és a rendszeres sport is" - mesélte Anita Blikknek.

Már 45 kilót fogyott Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-mar-45-kilot-fogyott-toth-vera-enekesno.htmlMár mínusz 45 kilónál tart Tóth Vera, de azt mondja, még mindig nem érte el a célját. Ez Zsír!--Őszinte, retus nélküli fotót posztolt Hilary Duffhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170806-retus-nelkuli-fotot-posztolt-hilary-duff.htmlBoldog és elégedett a 30 éves Hilary Duff. Állítja, egy cseppet sem érdeklik testének hibái... Ez Zsír!OrigoÍgy edz Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170614-igy-edz-liptai-claudia-bokszol.htmlA szép műsorvezető mindent megtesz, hogy bombaformába lendüljön. Ez Zsír!OrigoMegműtötték a világ legkövérebb gyerekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170605-megmutottek-a-vilag-legkoverebb-gyereket-aryat.htmlMég csak csak 11 éves, de már közel 200 kilót nyomott Arya Permana. A gyereken életmentő műtétet hajtottak végre. Ez Zsír!OrigoSzűcs Judith elérte vágyott alakját: felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170528-szucs-judith-hizott-nehany-kilot.htmlBár a rajongói szerint bomba formában van Szűcs Judith, ő nem mindig látja így. Nemrégiben arra panaszkodott, hogy túl sovány, híznia kéne. Ez Zsír!--30 kilót fogyott Kozsohttp://www.life.hu/ez-zsir/20170527-30-kilot-fogyott-kozso-meg-nyolcat-szeretne.htmlSokat küzdött a felépüléséért Kozso, aki 2011-ben agyvérzést kapott, majd súlyos agyműtéten esett át. A kritikus operáció hatással volt a beszédközpontjára is, emiatt újra meg kellett tanulnia beszélni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.