A leghülyébb fitneszkihívások az Instagramról

kihívás fitnesz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években rengeteg kihívás terjedt el az Instagramon. Sajnos nagy részüknek vagy semmi értelme nem volt, vagy egyenesen negatív üzenetet közvetítettek. Ilyen volt például a Kylie Jenner kihívás, de a fitnesz területéről is több példát tudunk hozni. Következzenek ezek!

Bikinihíd

Egy igazi nyári kihívásról van szó, a legmenőbb ugyanis a strandon fekve elkészíteni. A lényege, hogy a csípőcsont magasan kiemelje kétoldalt a bikinibugyit, így a bugyi és a has között egyfajta rés, azaz híd alakuljon ki. Talán a legigazibb fajtája az, amikor a szeméremdombon éppen hogy érintkezik a bőr a bugyival, két oldalon mellette viszont ott van a rés. 2015 nagy trendje szerencsére ma már csak egy rémálom.

Forrás: Instagram/lapeopleart, frankdillinger

Combrés

Nemsokkal a bikinihíd után született meg a combrés kihívás. Lényege, hogy olyan vékonyka lábakat villants, ami között még egy nagy adag szünet is van. Érdekes, mert ebben szerintünk semmi vonzó nincs, ráadásul alkati kérdés is, hogy valaki el tudja-e érni ezt a fajta combrést. Ennek ellenére sokan kezdtek őrült diétába, hogy ők is megmutathassák a combjuk közötti semmit, egy cég pedig a combrésékszert is kitalálta. Nem véletlen, hogy a pozitív tesképért küzdő modellek és bloggerek elítélik az Instagramot: a testünkkel szembeni irreális elvárások tényleg komoly önértékelési és testképzavarhoz vezethetnek.

Forrás: Instagram/my_skinny_legs

Köldögfogás

2015-ben a soványság és a hajlékonyság fokmérője az volt, hogy meg tudod-e érinteni a köldöködet úgy, hogy a hátad mögött átfogsz. Ha nem tudsz kellően kitekeredni, akkor bizony nem felelsz meg: nincs elég jó alakod. A borzalmas kihívás, ami szintén nagy veszéllyel van a fiatalokra, Kínából indult el, de sajnos Európát és Amerikát is letarolta, anélkül, hogy a fiatalok tisztában lettek volna azzal, mennyit árthatnak maguknak egy ilyen kihívással.

Forrás: Instagram/jenmacedo, z.enomoto

A4-es papír

Ezt a kihívást már a 2016-os év hozta el nekünk. A cél ebben az esetben az volt, hogy a derékbőség ne legyen nagyobb egy A4-es papírnál. A kihívás Kínából indult világhódító útjára, hogy tinilányok ezreinek mutasson rossz példát önmagunk elfogadásáról. Kevés olyan alakú nő van, aki megfelel ennek az A4-es, ideálisnak kikiáltott méretnek. Ráadásul ez nem is a nőies forma, szóval semmiképpen se tűzzetek ki hasonló célt.

Forrás: Instagram/lissarusher

Bordavillantás

Volt, hogy a kilátszó bordák az evészavarok, a túlzott soványság jelképei voltak, most azonban, 2017 nyarán szépségideál lett belőle. Érdekes módon ez most nem Ázsiából indult, és nem is elsősorban az átlagos Instagram-felhasználók köréből, hanem a celebektől. Nicole Scherzinger, Kourtney Kardashian és Bella Hadid is megvillantották már kilógó bordáikat a strandon heverészve.

Forrás: Instagram/javillanueva67, kiraly_aliz

Az igazság az Instagram-képek mögött! Egy blogger leleplező vallomása

A social media korában minden eddiginél jobban manipulálhatóak lettek a képek, ennek következtében ráadásul bárki bárminek eladhatja magát. Bárki könnyen lehet például bomba nő, olyannak állítod be magad, amilyennek csak szeretnéd. Ezt sokan ki is használják, így lesz a social media a rengeteg ferdítés, az álcák, a tökéletesség illúziójának útvesztője. A leleplező képekért kattints ide!
A legegészségesebb celebek Hollywoodbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-a-legegeszsegesebb-celebek-hollywoodbol.htmlNem is olyan régen az összes hollywoodi sztár szájából lógott a cigaretta, mindenki a legendás szórakozóhelyekre akart bejutni, hogy kellően kibulizza magát. Manapság már jógamatraccal a kezükben látjuk kedvenc sztárjainkat, Instagram-oldalukról pedig az egészséges ételek kacsingatnak ránk. De közülük is kik azok, akik a legnagyobb hívei az egészséges életmódnak? Mutatjuk! Ez Zsír!OrigoSokkoló fagyi- és jégkrémtrendek a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-meglepo-fagyi-es-jegkremtrendek-a-nagyvilagbol.htmlMíg gyerekkorunkban a vanília, a csoki és a puncs háromszögében éltünk, addig ma a levendulás, a mentás, a tökmagos fagyi is a kedvenceink között van. A következő fagyik viszont nem elsősorban ízükben, hanem megjelenésükben akartak újat mutatni. Jöjjenek a furcsaságok! Ez Zsír!--5 dolog, amit minden reggel meg kell tenned magadérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170525-5-dolog-amit-minden-reggel-meg-kell-tenned-magadert.htmlGondolj bele, mennyi mindent meghatároz a reggeled. Az egész napodat megalapozhatja ha jól kelsz, ha nem kell máris rohanni, ha kiegyensúlyozott és boldog vagy. De mit lehet tenni ennek érdekében? Eláruljuk! Ez Zsír!ThinkstockÖnbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--Egészséges kávés smoothie a tikkasztó nyári reggelekrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170601-egeszseges-kaves-smoothie-a-meleg-nyari-reggelekre.htmlHa a forró nyári napokat a jegeskávénál valamivel tartalmasabb itallal szeretnéd kezdeni, ami ráadásul egészséges is, akkor a kávés smoothie neked lett kitalálva! Ez Zsír!ThinkstockNarancsbőrös celebek, akik büszkén vállalják tökéletlenségükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170608-celebek-akik-buszken-vallaljak-narancsboruket-striaikat.htmlA nyár a legtöbb nőnek a narancsbőr elleni küzdelem időszaka. Mások ezzel szemben azt hirdetik: az állandó önsanyargatás helyett fogadjuk el és szeressük önmagunkat. A pozitív testkép szószólói természetesen nem is félnek megmutatni, hogy az apró testi hibák ellenére egy nő nő marad. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.