Woody Harrelson életmódváltáséve2017 Miranda Kerr Hollywood egészség Cameron Diaz egészséges életmód Jake Gyllenhaal celeb Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is olyan régen az összes hollywoodi sztár szájából lógott a cigaretta, mindenki a legendás szórakozóhelyekre akart bejutni, hogy kellően kibulizza magát. Manapság már jógamatraccal a kezükben látjuk kedvenc sztárjainkat, Instagram-oldalukról pedig az egészséges ételek kacsingatnak ránk. De közülük is kik azok, akik a legnagyobb hívei az egészséges életmódnak? Mutatjuk!

Jessica Alba

A csodás színésznő, aki éppen harmadik gyermekét várja, elkötelezett híve az egészségtudatos életnek, amiben nemcsak példát mutat, de tippjeivel, termékeivel másoknak is segít, hogy így élhessenek. Jessica Alba megalapította a The Honest Company elnevezésű céget, ami különböző háztartási biotermékeket kínál, de rengeteg babaholmi is van a pelenkáktól kezdve a különböző krémekig. Néhány évvel ezelőtt egy könyvet is kiadott The Honest Life címmel, amiben egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokat ad. A színésznő természetesen maga is úgy él, hogy odafigyel, mekkora az ökológiai lábnyoma.

Jake Gyllenhaal

A sármos színész azon hírességek táborát erősítik, akik saját kertjükben termelik a zöldségeket. De ha valamiből hiány lenne, azt is termelői piacon szerzi be, ahol ellenőrizhető a forrás, sőt személyesen találkozni lehet a termelővel. Jake a vegyszermentes táplálkozás híve, így nem is csoda, hogy az ellenőrizhető forrás ennyire fontos számára. Az egészséges táplálkozás mellett a színész a testedzést sem hanyagolja el, sőt futni például annyira szeret, hogy maratonon is indult már.

Jake Gyllenhaal Forrás: Youtube

Cameron Diaz

Fiatal korában rengeteg rossz szokása volt, és a testmozgás sem volt a kedvence. Azóta leszokott a dohányzásról, és beleszeretett a sportokba is. A Charlie angyalai filmek előtt Cheung-yan Yuen harcművészeti mester készítette fel a forgatásra, akitől rengeteget tanult testtudatról, és az ép testben ép lélek elvéről. Így ma már nagyon odafigyel arra, hogy a teste mit üzen, és mindent igyekszik megadni neki. A helyes táplálkozás mellett mindig odafigyel a megfelelő vízbevitelre, és rendszeresen sportol. Egyik legnagyobb kedvence a szörfözés lett.

Cameron Diaz Forrás: Youtube

Miranda Kerr

Az egykori Victoria's Secret angyal az egyik talán leghitelesebb szószólója az egészséges életmódnak. A modell mindennap sportol, és arra is nagyon odafigyel, hogy mivel táplálja a testét. Organikus, vegyszermentes alapanyagokból készít ételeket, sokszor ő maga főz, így biztosan tudja, hogy mi kerül a tányérra. A holisztikus gyógyításról tanfolyamot is elvégzett, majd ezután négy évet töltött azzal, hogy megalapítsa a KORA Organics nevű vegyszermentes, organikus bőrápolási terméketet kínáló márkát. Mivel a bőr a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk, nagymértékben szívódnak fel onnan a káros anyagok, a vegyszerek, amelyek egyenesen a véráramba jutnak. Ezért van szükség olyan termékekre, amelyek természetesek, és nem károsak a testünkre. Miranda Kerr egyébként jógázik, és nagy híve a meditálásnak. Két önfejlesztő könyvet is írt, amelyek középpontjában az elme, a test és a zöld gondolkodás összhangja áll.

Woody Harrelson

Sokan nem gondolnák a filmekben mindig kemény, sokszor negatív hőst alakító Woody Harrelsonról, hogy az egészséges életmód egyik legnagyobb szószólója. Valójában ő már akkor híve volt például a vegán étrendnek, amikor az emberek még azt sem tudták mi az. Az 56 éves, jóga- és tajcsirajongó színész több mint 30 éve nem fogyaszt tejtermékeket, viszont különböző zöldség és gyümölcsleveket igen. A színész és családja jelenleg Mauin él egy biogazdaságon, ahol vegyszermentes terményekhez jutnak, de például a háztartási cikkekből sem használnak bármilyet, mindenben környezetbarát módon gondolkodnak.

Woody Harrelson Forrás: Youtube

Hollywoodi sztárok, akik vegánok lettek

Habár egyre többen vannak a vegán életmód képviselői, még mindig sok vitát vált ki ez az étkezési forma, amely szerint a természet önmagáért, és nem az emberekért van. A vegánok ennél fogva nem fogyasztanak többek között húst, tojást, tejterméket és mézet sem. Nézzük, kik Hollywood leghíresebb állatbarát vegánjai!
Így rázta fel Tenerifét Kanti Bogi fitneszedző - Interjú!http://www.life.hu/ez-zsir/20170721-interju-kanti-bogi-fitneszmodellel.htmlKanti Boglárka Tenerifén alapította meg a WBPF világszövetségének spanyol szárnyát, és csapatával már egy Európa-bajnokságot is megszervezett. De miért választotta éppen a fitneszt, miért kezdett el versenyezni, és hogyan került Tenerifére? Ezekről faggattuk a gyönyörű edzőt. Ez Zsír!OrigoEzt eszik Hollywood legdögösebb celebjei 2. részhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-ezt-eszik-hollywood-legdogosebb-celebjei-2-resz.htmlSzerencsére Hollywood sem csak a külsőségekről szól, sokan komolyan veszik az egészséges életmódot, és nemcsak azért döntenek mellette, mert ezzel bombaformába kerülhetnek, hanem azért is, mert valóban fontosnak tartják, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek. Nézzük, mire esküsznek kedvenc sztárjaink! Ez Zsír!OrigoTitkos összetevővel készül az év jégkréme - Recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170720-kaves-kokuszos-jegrem-recept-a-forro-nyari-napokra.htmlEgy könnyű, ízvilágában mégis gazdag, jeges, frissítő édesség az, amire ezeken a tikkasztó nyári napokon szükségünk van. Mutatunk is egy nagyszerű, egészséges receptet, aminek egy igencsak speciális összetevője is van! Ez Zsír!ThinkstockSztárok, akik étkezési zavarokkal küzdöttekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170720-sztarok-akik-etkezesi-rendellenesseggel-kuzdottek.htmlA mai világban elképesztően nagy a nyomás a celebeken, hogy tökéletesen nézzenek ki. Ez a megfelelési kényszer könnyen testképzavarokhoz, majd étkezési rendellenességekhez vezethet. Ők azok a sztárok, akik beleestek ebbe a csapdába, de szerencsére azóta már egészségesen élnek. Ez Zsír!--Önbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--5 étel, amit azonnal hagyj el az étrendedből! Megmutatjuk, mire cseréld őkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-5-etel-amit-azonnal-cserelj-le-az-etrendedbol.htmlMár ha csak néhány alapanyagot lecserélsz az étrendedből, azzal is fontos lépést tehetsz az életmódváltás felé. Egy hosszú út első lépése lehet, ha ezeken az apróságokon változtatsz. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.