7 étkezési tipp celebektől, amit érdemes lenne megfogadnod

Forrás: Youtube -
egészség étkezés celeb tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mire esküsznek a celebek? Mivel tartják magukat formában, és miképpen őrzik meg egészségüket? Íme, 10+1 trükk világsztároktól!
  • Termelői piac

„Bárhol is vagyok, igyekszem mindig a termelői piacokról vásárolni. Nemcsak, hogy sokkal egészségesebbek az ottani áruk, hiszen nem a nagyipari termelésből jönnek, de találkozhatok is azokkal, akik a két kezükkel dolgoztak ezeken a termékeken” - vallja Shailene Woodley színésznő.

  • Aki nem szereti a zöldségeket

„Sajnos nem szeretem a nyers zöldségeket. Megeszem a sajtos brokkolit, vagy a grillezett répát a húsok mellé, de a vitaminbevitel szempontjából nagyon fontosan a nyers gyümölcsök mellett a zöldséget is. Én ezért találtam ki magamnak a zöldséglevek készítését, ami egy frissítő levesnek is tökéletes, és amellett, hogy könnyebb így elfogyasztani ezt a zöldségmennyiséget a többféle zöld összeturmixolva finomabb is” - mondja Miranda Lambert énekesnő.

Miranda Lambert nem szereti a nyers zöldségeket Forrás: Youtube

Ez most a legjobb zsírégető smoothie

A zöld ételek igazi egészségőrök, ráadásul fiatalítanak és a szervezet méregtelenítésében is nagy szerepük van. Ha pedig jó az anyagcserénk, sokkal könnyebben fognak olvadni rólunk a kilók. Kattints a receptért!
  • Ideje szünetet tartani

„Mindig felezem az étkezéseimet. Amikor megettem a felét, tartok egy tíz perces szünetet, közben megiszok egy pohár vizet. Ha ezek után még mindig éhes vagyok, akkor eszek még, ha nem, akkor elteszem későbbre. Ezzel a módszerrel kiderül, ha tele vagyok, így véletlenül sem fogom túlenni magam. Sokan a túl gyors evés miatt híznak, mert így nem érzik, hogy mikor telnek meg” - árulta el tippjét Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja.

  • Felejtsd el a diétákat

„Soha nem ragaszkodtam egy nagyon szigorú étrendhez sem. Így nem lehet életvitelszerűen csinálni. A lényegre figyelj: a szénhidrátoknak az egészséges változatait fogyaszd, és egyél minél több zöldséget és gyümölcsöt” - vallja Shakira.

Shakira: „Egyél minél több zöldséget és gyümölcsöt” Forrás: Youtube
  • Vegyszermentes táplálkozás

„Évekig depresszióval küzdöttem, amire gyógyszereket is szedtem, de azoktól még rosszabbul éreztem magam, így abba is hagytam. Más megoldást kellett keresnem, így gyökeresen változtattam az étrendemen. Az organikus élelmiszerek végül teljesen meggyógyítottak. A vegyszerek és az adalékanyagok ekkora hatással lehetnek ránk” - nyilatkozta Evangeline Lilly, a Lost egykori főszereplője.

7 szénhidrát, amelyeket diéta alatt is fogyaszthatsz

A szénhidrát sokszor még most is a fogyókúra egyik főellenségének van kikiáltva, rengeteg tévhit él róla az emberekben, pedig a jól megválasztott szénhidrát tele van rostokkal, és rengeteg energiát ad a mindennapokhoz. Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • Találd meg a középutat
    „Persze mindenki szép és vékony akar lenni, de én imádok jókat enni, igazi olasz mentalitásom van. Azért természetesen nem eszem magam degeszre minden étkezés alkalmával, de a családi ünnepeken nem mondok nemet semmire. Viszont ha ezt kihagynám, nagyon rosszul érezném magam” - nyilatkozta nevetve Pink.
Pink imád jókat enni, de nem eszi degeszre magát Forrás: Youtube
  • Ezékiel kenyér

„Semmi köze nincs a fehér kenyérhez, de ha egyszer megszoktad és megszeretted, akkor soha nem tudnál visszaállni a kevésbé egészséges kenyérváltozatokra” - mondja Carrie Underwood.

A bibliai kenyér receptje – Ezékiel Könyve 4:9

És végy magadnak búzát és árpát és babot és lencsét és kölest és tönkölyt, és tedd ezeket egy edénybe, és ezekből csinálj magadnak kenyeret; a napok száma szerint, a míg oldaladon fekszel, háromszázkilencven napon egyed azt.

Így rázta fel Tenerifét Kanti Bogi fitneszedző - Interjú!http://www.life.hu/ez-zsir/20170721-interju-kanti-bogi-fitneszmodellel.htmlKanti Boglárka Tenerifén alapította meg a WBPF világszövetségének spanyol szárnyát, és csapatával már egy Európa-bajnokságot is megszervezett. De miért választotta éppen a fitneszt, miért kezdett el versenyezni, és hogyan került Tenerifére? Ezekről faggattuk a gyönyörű edzőt. Ez Zsír!OrigoTitkos összetevővel készül az év jégkréme - Recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170720-kaves-kokuszos-jegrem-recept-a-forro-nyari-napokra.htmlEgy könnyű, ízvilágában mégis gazdag, jeges, frissítő édesség az, amire ezeken a tikkasztó nyári napokon szükségünk van. Mutatunk is egy nagyszerű, egészséges receptet, aminek egy igencsak speciális összetevője is van! Ez Zsír!ThinkstockSztárok, akik étkezési zavarokkal küzdöttekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170720-sztarok-akik-etkezesi-rendellenesseggel-kuzdottek.htmlA mai világban elképesztően nagy a nyomás a celebeken, hogy tökéletesen nézzenek ki. Ez a megfelelési kényszer könnyen testképzavarokhoz, majd étkezési rendellenességekhez vezethet. Ők azok a sztárok, akik beleestek ebbe a csapdába, de szerencsére azóta már egészségesen élnek. Ez Zsír!--Önbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--5 étel, amit azonnal hagyj el az étrendedből! Megmutatjuk, mire cseréld őkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-5-etel-amit-azonnal-cserelj-le-az-etrendedbol.htmlMár ha csak néhány alapanyagot lecserélsz az étrendedből, azzal is fontos lépést tehetsz az életmódváltás felé. Egy hosszú út első lépése lehet, ha ezeken az apróságokon változtatsz. Ez Zsír!--Egészséges kávés smoothie a tikkasztó nyári reggelekrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170601-egeszseges-kaves-smoothie-a-meleg-nyari-reggelekre.htmlHa a forró nyári napokat a jegeskávénál valamivel tartalmasabb itallal szeretnéd kezdeni, ami ráadásul egészséges is, akkor a kávés smoothie neked lett kitalálva! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.