Gyurta Dániel a Facebook-oldalán fakadt ki: senki nem látja a fájdalmát

Forrás: Facebook/Gyurta Dániel -
Gyurta Dániel fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dániel fantasztikus eredményeket ért már el, és évről évre bizonyítja, hogy milyen kiváló úszó. Rengeteg munka van amögött a két perc mögött, amit az emberek a teljesítményéből látnak, erről írt az úszó a Facebook-oldalán: "Senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat".

Gyurta Dánielnek rengeteg magyar szurkol 4 évente abban a két-három percben, míg valamelyik versenyen a vízben van. Az azt megelőző és azt követő időszakot azonban senki nem látja. Nem látják, hogy mennyi munka is van a teljesítménye mögött, milyen kemény edzések árán jutott el addig, hogy olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszó legyen, aki legsikeresebb, jelenleg is aktív magyar mellúszó.

Gyurta Dániel Facebook-oldalán beszélt a két perc úszás mögötti fájdalmakkal teli időszakról Forrás: Facebook/Gyurta Dániel

Ezekről a küzdelmes, de reflektorfényektől mentes hétköznapokról írt egy Facebook-posztot Dani.

néha jó lenne azt mondani: ezt most kihagyom. Megtehetném, mert mindent megnyertem. Viszont imádok úszni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.