Gladiátorként edz Kulcsár Edina: Videó!

modell Kulcsár Edina edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nemrég megmutatta hogyan szokott edzeni: nem is gondoltuk volna, hogy a törékeny szépség ilyen kemény edzésterv szerint sportol. 

Kulcsár Edina szépsége és alakja vitathatlan, de a sztár szerint idén nem sikerült valami jól a diétája. Nemrég meg is mutatta milyen pocakot növesztett, bár a környezete szerint egyáltalán nem lenne miért aggódnia.

Azonban a 26 éves maximalista modell nem ismer határokat, erre pedig a frissen feltöltött videója is bizonyíték. Olyan kíméletlen tempóval sportol, hogy még bizony a pasik is megirigyelhetnék a kitartását. Akármilyen zsírtól vagy súlyfeleslegtől is tartott Edina, ilyen kemény edzésterv mellett kizárt, hogy valaha is búcsút kellene intenie az alakjának.

Azt hiszem holnap megint nem fogok tudni lábraállni! #meghaltam #rmedperformancelab #imdieing #trainer @trxpozsi

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Szerelme, akivel már a gyerekvállalásról is beszéltek, bizonyára nagyon büszke rá, hogy a párja nem csak szép, de következetes és kitartó is egyben. Sokaknak ugyanis azért nem sikerül formába hozniuk magukat, mert képtelenek egy előre eltervezett életmód szerint létezni.

Kulcsár Edina az édesanyja kiköpött mása: fotó!

Kulcsár Edina mindig hangoztatja, hogy számára nagyon fontos a család, éppen ezért nem meglepő, hogy sokszor látni közös fotókat a szeretteivel. Nemrég az édesanyjával szerepelnek közös szelfin, és megdöbbentő, hogy mennyire hasonlít az édesanyjára: Fotó!

Egészséges kávés smoothie a tikkasztó nyári reggelekrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170601-egeszseges-kaves-smoothie-a-meleg-nyari-reggelekre.htmlHa a forró nyári napokat a jegeskávénál valamivel tartalmasabb itallal szeretnéd kezdeni, ami ráadásul egészséges is, akkor a kávés smoothie neked lett kitalálva! Ez Zsír!ThinkstockNarancsbőrös celebek, akik büszkén vállalják tökéletlenségükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170608-celebek-akik-buszken-vallaljak-narancsboruket-striaikat.htmlA nyár a legtöbb nőnek a narancsbőr elleni küzdelem időszaka. Mások ezzel szemben azt hirdetik: az állandó önsanyargatás helyett fogadjuk el és szeressük önmagunkat. A pozitív testkép szószólói természetesen nem is félnek megmutatni, hogy az apró testi hibák ellenére egy nő nő marad. Ez Zsír!--Hihetetlenül hajlékony a 91 éves tornász, Johanna Quaashttp://www.life.hu/ez-zsir/20170711-hihetetlenul-hajlekony-a-91-eves-tornasz.htmlHa magunk elé képzelünk egy 91 éves nénit, biztos nem arra gondolunk, hogy úgy hányja a bukfenceket, mint egy kisgyermek. Pedig Johanna Quaas képes erre: úgy tornázik, ahogy a fiatalok se! Ez Zsír!OrigoEzt eszik Hollywood legdögösebb celebjei 1. részhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-ezt-eszik-a-hollywoodi-sztarok-1-resz.htmlSzerencsére Hollywood sem csak a külsőségekről szól, sokan komolyan veszik az egészséges életmódot, és nemcsak azért döntenek mellette, mert ezzel bombaformába kerülhetnek, hanem azért is, mert valóban fontosnak tartják, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek. Nézzük, mire esküsznek kedvenc sztárjaink! Ez Zsír!--Tóth Vera: #ezzelmáréletemvégéighttp://www.life.hu/ez-zsir/20170708-toth-vera-brutalisan-vekony.htmlVera, akinek mint tudjuk, a fogyása életmentő volt, újabb dögös fotót osztott meg magáról a követőivel.Ez Zsír!--Világbajnok popót villantott Veres Mónika Nikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170709-veres-monika-nika-kerek-popsit-villantott.htmlA Life.hu korábban már beszámolt róla, hogy Veres Mónika keményen edz. Nika teljes erőbedobással állt neki a testedzésnek, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát a bőrében. Most közösségi oldalán mutatta meg, milyen szuperkerek lett a popsija. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.