Kendall Jenner elképesztően sovány: nincs is dereka - Fotó!

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP -
Kendall Jenner sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt súlyfelesleg Kendall Jenneren, mégis úgy tűnik, mintha a modell egyre csak fogyna. Legutóbbi képén elképesztően vékonynak tűnik, szinte nincs is dereka.

Kendall Jenner lóg ki a legjobban a Kardashian klánból, hiszen neki a hatalmas, gömbölyded idomok helyett inkább modellalkata van. Ezt a sztár is felismerte egészen hamar, nem véletlen, hogy ezirányba terelődött már nagyon korán a figyelme. Kendall egyre foglalkoztatottabb manöken, és úgy tűnik, minél több a munka, annál nagyobb rajta a nyomás, hogy vékonyabb legyen.

Kendall Jenner mindig is vékony volt, de talán mostanában már túlságosan sovány Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Pedig neki soha nem volt oka panaszra, hiszen egyetlen deka súlyfelesleggel sem kellett megküzdenie soha az életében, mégis úgy tűnik, hogy egyre soványabb és soványabb. A legutóbbi fotóján annyira vékonynak tűnik, hogy szinte nem is látszik a dereka.

Ezek a plus size nők nagyon szexik - videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170620-szexis-plus-size-nok.htmlSzexik, magabiztosak és gyönyörűek. Ezek a plus size csajok megmutatják, hogy minden méretben lehet tündökölni! Ez Zsír!OrigoMi történt? Balázs Klári 12 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170620-balazs-klari-12-kilotol-szabadult-meg.html40 éve indult el Balázs Klári pályafutása, de ő még mindig arra törekszik, hogy folyamatosan megújuljon, na meg arra, hogy egészségesen éljen. Az elmúlt egy évben 12 kilótól szabadult meg, és még a titkát is elárulta! Ez Zsír!OrigoA gyönyörű Oláh Noémi nyerte az amerikai Miss Bikini versenythttp://www.life.hu/ez-zsir/20170619-olah-noemi-miss-bikini-versenyt-nyert-amerikaban.htmlMinden idők legsikeresebb magyar Ifbb Bikini Pro versenyzője, Oláh Noémi másodszor nyert koronát. 2005-ben Miss Hungary-győztes lett, utána a fitmodellek között folytatta tovább, most pedig Miss Bikini versenyt nyert Amerikában. Ez Zsír!--Ez a legfrissítőbb nyári saláta, amivel még jól is lehet laknihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170608-ez-a-legfrissitobb-nyari-salata-amivel-meg-jol-is-lehet-lakni.htmlAz eredetileg Libanonból származó tabbouleh a sok-sok zöldfűszer miatt a legfrissítőbb nyári sali, amivel ráadásul jól is lehet rakni, mert nem csak zöldségek vannak benne. Ez Zsír!Thinkstock31 kilót fogyott Giulia Sirchia - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170616-31-kilot-fogyott-giulia-sirchia.htmlÁllandóan súlyproblémákkal küzdött Giulia Sirchia, és soha nem volt önbizalma. 90 kilós volt, amikor úgy döntött, változtat az életén. Meg is lett az eredménye! Ez Zsír!--Som-Balogh Edina megmutatta tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170618-som-balogh-edina-alakja-a-szules-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2017.március 15-én megszületett Edina második gyermeke, Lilien. A büszke anyuka szerencsére nem rejtegeti a picit, most pedig még szülés utáni alakját is megmutatta a követőinek. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.